Το Οικονομικό και Πάντειο Πανεπιστήμιο βοηθούν τους υποψηφίους για το Μηχανογραφικό - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Το Οικονομικό και Πάντειο Πανεπιστήμιο βοηθούν τους υποψηφίους για το Μηχανογραφικό - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πληροφορίες στους υποψήφιους φοιτητές σχετικά με το αντικείμενο σπουδών των Τμημάτων τους

PANELLADIKES-MIXANOGRAFIKO
Στοχευμένη ενημέρωση παρέχεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πάντειο Πανεπιστήμιο στους υποψήφιους των φετινών Πανελλαδικών  ενόψει της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου

Οι μαθητές και μαθήτριες, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, θα μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς σχετικά με τις σχολές και τα τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του Πάντειου Πανεπιστημίου, πριν από την συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου. Συγκεκριμένα, θα παρέχονται πληροφορίες στους υποψήφιους φοιτητές σχετικά με το αντικείμενο σπουδών των Τμημάτων τους καθώς και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. 

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ)

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) υλοποιεί για ένατη  συνεχή χρονιά, πρωτοβουλία ενημέρωσης για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα που  προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο των οκτώ προπτυχιακών Τμημάτων του. Η δράση συμβουλευτικής, θα προσφέρεται όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν τα μηχανογραφικά τους δελτία.

Κλείσιμο
Καθημερινά, το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών κατά τις ώρες 11:00 – 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης τηλεφωνικά στο: 210 8203819, 825 και ηλεκτρονικά στο: mihanografiko@aueb.gr.

Συμπληρωματικά, όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μπορούν να ενημερωθούν για τα 8 προπτυχιακά Τμήματα του ΟΠΑ παρακολουθώντας από το κανάλι του Πανεπιστημίου την "Ενημερωτική εκδήλωση για τις σπουδές στο ΟΠΑ", που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.
Η παραπάνω υπηρεσία, την οποία έχουν ήδη αξιοποιήσει περισσότεροι από 1200 υποψήφιοι, αποτελεί πλέον θεσμό για το Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Ιδρύματος προς τους υποψήφιους νέους επιστήμονες.

Πάντειο Πανεπιστήμιο 

Δράση υποστήριξης και ενημέρωσης υποψηφίων φοιτητών και φοιτητριών σχετικά με τις σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου, υλοποιεί αυτές τις μέρες και το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας  του Παντείου Πανεπιστήμιου.

Οι Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου θα είναι διαθέσιμοι  για  πιθανές ερωτήσεις των υποψήφιων φοιτητών καθημερινά 10:00-14:00.  

Η επικοινωνία γίνεται είτε μέσω email στο grafstad@panteion.gr, είτε τηλεφωνικά στα  210 9201661, 6948985358 μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων.  

Στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού και της γενικότερης πληροφόρησης γύρω από τις προοπτικές εξέλιξης των ενδιαφερόμενων, τόσο το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) όσο και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, έχουν ήδη πραγματοποιήσει παρουσίαση των τμημάτων τους σε μαθητές Β’ και Γ΄Λυκείου στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 
Συγκεκριμένα, το ΕΚΠΑ παρουσίασε τα 41 Τμήματα των Σχολών του σε 100 σχολεία ενώ, αντίστοιχα, οι μαθητές 60 σχολείων επωφελήθηκαν από την ενημέρωση που παρείχε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). 

Αν και τις επόμενες μέρες δεν παρέχεται ειδική υπηρεσία ενημέρωσης προς τους υποψηφίους πριν τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας με τις Γραμματείες των Τμημάτων για τυχόν διευκρινίσεις γύρω από τα τμήματα των σχολών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρό ροκ ΣΥΡΙΖΑ με τους «Σπαρτιάτες», τα «μηνύματα» Τσίπρα και οι βολές Σπίρτζη

Βουλή: Δείτε live την εκλογή νέου Προέδρου - Τασούλα προτείνει η ΝΔ

ΠΑΣΟΚ: Φουλ οι μηχανές για τη μάχη στις Περιφέρειες και τους Δήμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης