Τέσσερις λουόμενοι πνίγηκαν σε Κέρκυρα, Ερμιόνη, Χανιά και Ελευσίνα

Τέσσερις λουόμενοι πνίγηκαν σε Κέρκυρα, Ερμιόνη, Χανιά και Ελευσίνα

Πρόκειται για έναν 55χρονο και τρεις ηλικιωμένους - Προανάκριση διενεργούν τα κατά τόπους Λιμεναρχεία

Collage_Maker-04-Jul-2023-02-45-AM-9898
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα χθες σε Κέρκυρα, Ερμιόνη, Χανιά και Ελευσίνα.

Χθες το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την περιοχή ''ΝΕΡΑΚΙ'' Νέας Περάμου, 85χρονος ημεδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ''ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ναυπηγείων Ελευσίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή ''ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ'' της Κέρκυρας, ένας 65χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Την ίδια ώρα από την θαλάσσια περιοχή ''ΘΕΡΜΗΣΙΑ'' Ερμιόνης τη ζωή της έχασε και μια 75χρονη αλλοδαπή. Ο θάνατος της διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.

Κλείσιμο
Ο νεότερος από τους ανθρώπους που πνίγηκαν χθες ήτα ένας 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή ''ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ'' του Δήμου Κίσσαμου. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Κίσσαμου, όπου μεταφέρθηκε, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Ειδήσεις σήμερα:

Europol: Συναγερμός για την Ευρώπη, έγινε παγκόσμιο κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και ξεπέρασε τις ΗΠΑ

Ίος: Θρήνος για τους δύο Ιρλανδούς που πέθαναν - Το μοιραίο πάρτι αποφοίτησης, «είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού»

Δανία: Δεν ήταν ατύχημα η μοιραία πτώση γιου και μητέρας από πλοίο στη Βαλτική, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης