Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα επένδυση σε εταιρεία online πωλησης γλυκών - Δείτε βίντεο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα επένδυση σε εταιρεία online πωλησης γλυκών - Δείτε βίντεο

Το Candyfunhouse.gr που είναι η κορυφαία εταιρεία του Καναδά σε καραμέλες, σοκολάτες, σνακ και είδη ζαχαροπλαστικής από όλο τον κόσμο μπήκε στο πορτφόλιο των επενδύσεων της οικογένειας Αντετοκούνμπο

Candy_funhouse3
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ, συνεχίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ο Greek Freak ο οποίος μπαίνει στο τρίτο έτος του Super Max συμβολαίου του με τους Μπακς (230 εκατομμύρια δολάρια για 5 χρόνια) έχει ήδη επενδύσει κάποια (από τα πολλά) χρήματα που έχει κερδίσει σε διάφορες εταιρίες όπως η Ready Nutrition (start–up αθλητικής διατροφής), ενώ έχει συνάψει ουκ ολίγες χορηγικές συνεργασίες με διάφορους επιχειρηματικούς κολοσσούς.

Ωστόσο σήμερα έγινε γνωστή η πιο... γλυκιά του επένδυση καθώς ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του επένδυσαν στην καναδική εταιρεία Candyfunhouse.com.

Candy_funhouse2


Ουσιαστικά πρόκειται για το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό ζαχαροπλαστείο (χονδρικής και λιανικής πώλησης) με τον ίδιο να απαντά με.. παιδική ειλικρίνεια γιατί αποφάσισαν ως οικογένεια να προχωρήσουν σ΄αυτήν την επένδυση.

Giannis Antetokounmpo X Candy Funhouse Partnership Announcement


«Για να τρώω περισσότερες δωρεάν καραμέλες!», είπε και ξέσπασε σε γέλια για να συμπλήρωσει με (λίγο πιο) σοβαρό ύφος: «Η συνεργασία με μια εταιρεία γλυκών ήταν η τέλεια κίνηση. Είναι διασκεδαστικό. Ως 28χρονος, με δική μου οικογένεια και παιδιά, θέλω να διατηρήσω την ερευνητική μου φύση και να διαδώσω την ευτυχία. Πάντα ήθελα να συνεργαστώ με μια εταιρεία που να διαδίδει αυτό το συναίσθημα. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια οποιαδήποτε εταιρεία».

Candy_funhouse
Κλείσιμο


Ο Γιάννης τόνισε ότι ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για τον ίδιο και τα αδέρφια του προκειμένου να συνεργαστούν με την εταιρεία «για να τη βοηθήσουμε να αναπτυχθεί περισσότερο κι είμαι ενθουσιασμένος να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον».

I Bought A Candy Company


Μάλιστα ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξει κι ένα ζαχαροπλαστείο, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν μπορούσε να φτιάξει τη δική του σειρά καραμελών, ποια θα ήταν αυτή απάντησε:

«Κάτι... Freaky!», για να εξηγήσει στη συνέχεια την αγάπη του για τη σοκολάτα, τις καραμέλες και ιδιαίτερα τις ξεχωριστές γεύσεις όπως η τροπική.

Τέλος στην ερώτηση για την εκτίμηση του για το πως θα εξελιχθεί αυτή η συνεργασία, βγήκε από μέσα του ο... πρωταθλητής!

«Με μια λέξη θέλουμε παγκόσμια κυριαρχία!Θέλω αυτό να γίνει μια παγκόσμια μάρκα... Κι όπως λέει το όνομα της εταιρίας (CandyFun), όλο αυτό είναι τόσο διασκεδαστικό! Θέλω πολλοί άνθρωποι σαν εμένα να βιώσουν αυτό που βίωσα εγώ όταν άνοιξα [το Candy FunBox] που ήταν γεμάτο καραμέλες, σοκολάτες και μπισκότα»



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος ανατίναξε το φράγμα στην Ουκρανία; - Ανησυχία για το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια

Συμφωνία για ντιμπέιτ με την συμμετοχή των πέντε πολιτικών αρχηγών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό στον 12χρονο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης