Η συσκευή που θα αλλάξει τον κόσμο βρίσκεται σε κάθε σπίτι!

Η συσκευή που θα αλλάξει τον κόσμο βρίσκεται σε κάθε σπίτι!

Μπορεί να μεταμορφώσει το περιβάλλον, είναι κάπου κοντά μας, και έχει τεράστια δύναμη παρόλο που ενδέχεται να είναι χαλασμένη!

anakiklosi1

Sponsored Content

Καταπράσινα δέντρα, πηγές που αναβλύζουν γάργαρο νερό, πουλιά που κελαηδούν και ζωάκια που τρέχουν στη Φύση δημιουργούν μια ειδυλλιακή εικόνα που είναι σχεδόν αδύνατον να την συνδέσουμε με τις οικιακές συσκευές και κυρίως με εκείνες που είναι παλιές και χαλασμένες. Και όμως, μια συσκευή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο μας...

Δεν είναι δύσκολο να την βρούμε, υπάρχει σχεδόν σε κάθε σπίτι, ίσως να μην λειτουργεί αλλά μπορεί να καθαρίσει τα δάση, να φωτίσει τον σύμπαν, να μεταμορφώσει το περιβάλλον. Να αλλάξει τον κόσμο.

Κλείσιμο
Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε: Ό,τι χάλασε μπορεί να φτιάξει ένα καλύτερο αύριο!

Αφορμή για αυτές τις σκέψεις αποτελεί η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. που με κεντρικό μήνυμα «Ό,τι χάλασε μπορεί να φτιάξει ένα καλύτερο αύριο!», αναδεικνύει την αθέατη πλευρά των ηλεκτρικών μας συσκευών, και των λαμπτήρων. Αρκούν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να κατανοήσουμε ότι η δύναμη που έχουν είναι πολύ μεγάλη ακόμα και όταν πλέον δεν δουλεύουν. Όσο και να μας φαίνεται παράξενο, εξακολουθούν να είναι χρήσιμες για τον πλανήτη μετά το πέρας της λειτουργίας τους.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι οι παλιές μας ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι άχρηστες, ίσα ίσα που εξακολουθούν να προσφέρουν και πάλι στον κόσμο, προστατεύοντας το περιβάλλον από επικίνδυνα υλικά, καθώς δεν θα χρειαστεί να εξορυχθούν εκ νέου πρώτες ύλες, θα μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων και βεβαίως το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που απαιτούν τέτοιες διαδικασίες.
72855923_m_normal_none
Αρκεί να τις αφήσουμε σε έναν κάδο της Ανακύκλωση Συσκευών, όπου συλλέγεται κάθε συσκευή που μπαίνει στην πρίζα ή λειτουργεί με μπαταρίες. Μπορούμε μάλιστα να μάθουμε περισσότερα για το πώς ανακυκλώνουμε τις λάμπες, τις μικρές και τις μεγαλύτερες συσκευές στο Πως μπορώ να ανακυκλώσω.
news247_-_photo_2

Δεν είναι δύσκολο, αρκεί μια κίνηση και όλα αλλάζουν. Από μια παλιά τηλεόραση που δεν «παίζει» θα δούμε πολλά, μια καμμένη λάμπα θα φωτίσει το περιβάλλον, μια παλιά ηλεκτρική σκούπα θα καθαρίσει ολόκληρο το δάσος. Και όμως, μπορεί να γίνει.

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. μας καλεί να αναλογιστούμε τη δύναμη που κρύβει η ξεχασμένη μας συσκευή στην αποθήκη και να της δώσουμε ξανά αξία, ανακυκλώνοντάς την στα σημεία συλλογής, δηλαδή τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και τα super market. Γιατί «Ό,τι χάλασε μπορεί να φτιάξει ένα καλύτερο αύριο!»
192348892_m_normal_none
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης