Αιγάλεω: Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑμεΑ άνοιξε στο δήμο

Αιγάλεω: Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑμεΑ άνοιξε στο δήμο

Πάμπολλες δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται στα ΚΔΑΠ για τα παιδιά

kentro-dimioyrgikis-apas-200910200828-12
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για ΑμεΑ λειτουργεί πλέον ο δήμος Αιγάλεω, στις εγκαταστάσεις του ειδικού σχολείου επί της οδού Ορυζομύλων.

Πρόκειται για μια κίνηση στο πλαίσιο της ανάπτυξης πολιτικών προστασίας, κοινωνικής ενσωμάτωσης και ισότητας ευκαιριών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, που αποσκοπεί, στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών- εφήβων/ατόμων με αναπηρίες, στην κοινωνική τους ένταξη, στη στήριξη των οικογενειών τους ώστε να αντιμετωπιστούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών – εφήβων/ατόμων με αναπηρίες και των οικογενειών τους.

Οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνονται στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου είναι γυμναστική (Μυϊκή Ενδυνάμωση), μουσικοκινητική, εργαστήρι εικαστικών & κατασκευών, εργαστήρι κεραμικής, εργαστήρι κηπουρικής, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης, εργαστήρι χορού, θεατρικό εργαστήρι, παραμυθογνωσία. Επίσης θα διαθέτει τμήματα, προγραφής-προανάγνωσης, εργοθεραπείας, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων και αυτόνομης διαβίωσης.

«Με ειλικρινή διάθεση προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας και πολλή αγάπη προχωρήσαμε στην ίδρυση των ΚΔΑΠ για τα ΑμεΑ. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των οικογενειών που έχουν μέλη ΑμεΑ και ευελπιστούμε ότι με τη λειτουργία των ΚΔΑΠ θα συμβάλλουμε αποφασιστικά στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Κλείσιμο
Για να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Αιγάλεω οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (προσοχή τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια) και να την παραδώσουν στον Διευθυντή του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά έως την Τετάρτη 14/6/2023 ή να την αποστείλουν με email στο kdapegaleo@gmail.com.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο του Προγράμματος κ. Νικόλαο Καββαδία: 693714616, 6948117246, 213-2044850.


Ειδήσεις σήμερα:

Τετράδης στον Δανίκα: Νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη

Όπλα, αλεξίσφαιρα και αναβολικά βρήκαν στους 7 του κυκλώματος εκβιαστών - Πώς δρούσαν


Στο τραπέζι επέκταση του Market Pass και μετά τον Ιούλιο


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης