Μύκονος: Έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη - Εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση

Μύκονος: Έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη - Εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση

Ο αλλοδαπός κυκλοφορούσε ελεύθερος στο νησί των ανέμων

XEIROPEDES
Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ένας αλλοδαπός που κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Μύκονο, αλλά συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση.

Ο φυγόποινος αλλοδαπός είχε καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και δυο μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 2.400 ευρώ. Με εντολή της εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, μετήχθη σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει την ποινή.

Στη φυλακή με καταδίκη για υπεξαίρεση
Σε σωφρονιστικό κατάστημα μετήχθη με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στη Ναύπακτο, το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για υπεξαίρεση, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης επτά ετών.

Λάρισα: Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για βαριά σωματική βλάβη και εξύβριση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας έδωσε εντολή να οδηγηθεί ο φυγόποινος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Νάξος: Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ένας 52χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Αλβανίας για πλαστογραφία και κατάχρηση υπηρεσίας, αδικήματα για τα οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Ρόδος: Αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν στη Ρόδο έναν 31χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για φθορά ξένης ιδιοκτησίας που διέπραξε το Νοέμβριο του 2017 και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Εμπρηστές πετούν μολότοφ στη μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα επίπλων στον Άλιμο

Η εξομολόγηση της Νόνικας Γαληνέα για τον Αλέκο Αλεξανδράκη: «Είχα πάθει ερωτικό αμόκ»

Θεσσαλονίκη: Τον καταδίωκε η Ασφάλεια και έπαιρνε τηλέφωνο την... αστυνομία για να τον βοηθήσει

----------------

Εκλογές 2023


Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης