ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δολοφονία 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: «Οι πληγές δεν θα κλείσουν, το παιδί δεν γυρίζει πίσω» λέει ο πατέρας του

Δολοφονία 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: «Οι πληγές δεν θα κλείσουν, το παιδί δεν γυρίζει πίσω» λέει ο πατέρας του

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών ορίζει ότι δυο Ρομά θα καθίσουν στο εδώλιο για την τραγική υπόθεση του 2017

marios_menidi
«Οι πληγές είναι ανοιχτές, δεν θα κλείσουν ποτέ. Η οικογένεια έχει διαλυθεί, κάνουμε μεγάλο αγώνα να σταθούμε στα πόδια μας γιατί έχουμε ακόμα ένα παιδί και μας χρειάζεται»... Σε αυτά τα λόγια πόνου αποτυπώνεται το δράμα που ζει ο πατέρας του μικρού Μάριου που πριν από έξι χρόνια σκοτώθηκε, στο προαύλιο του σχολείου του, από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών ορίζει ότι δυο Ρομά θα καθίσουν στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για τον αδόκητο θάνατο.  Οι δυο Ρομά βρίσκονταν σε σπίτι πολύ κοντά στο σχολείο από το προαύλιο του οποίου προήλθαν οι πυροβολισμοί και η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε θανάσιμα τον 11χρονο Μάριο Σουλούκο.

Σύμφωνα με το βούλευμα και οι δυο δράστες πυροβολούσαν στον αέρα γνωρίζοντας όμως ότι μπορεί να προκαλέσουν θάνατο ή τραυματισμό κάποιου αφού βρίσκονταν σε κατοικημένη περιοχή. Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγούνται πλέον στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, με την κατηγορία ο πρώτος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και ο δεύτερος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csyxw10z3shd)

Ο χρόνος για τους γονείς του μικρού Μάριου σταμάτησε στις 8 Ιουνίου του 2017. Όταν το 11χρονο αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο προαύλιο του σχολείο του στο Μενίδι. Η ημέρα της σχολικής γιορτής μετατράπηκε σε ημέρα θρήνου για όλη την Ελλάδα.

«Εγώ το λέω από την πρώτη στιγμή το φωνάζω εδώ και πέντε χρόνια ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ένοχοι είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου»  δήλωσε ο πατέρας του παιδιού, Θανάσης Σουλούκος, στο Mega. 

«Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός και αυτό που με στεναχωρεί και με θυμώνει στην περιοχή είναι ότι συνεχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί συνεχόμενοι. Όλη νύχτα γλέντια μέχρι το πρωί, απόψε κάλεσα δύο φορές την αστυνομία. Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει, λύση θέλουμε λύση. Κάθε μέρα ακούγονται πυροβολισμοί. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;», διερωτήθηκε ο πατέρας του παιδιού.

«Δικαιοσύνη για μένα και την οικογένειά μου δεν υπάρχει. Το παιδί μας το έχουμε χάσει, δεν γυρίζει πίσω», συμπλήρωσε ο άτυχος πατέρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς θα βγει σταθερή κυβέρνηση - Τα σενάρια και οι κίνδυνοι της κάλπης, η ΝΔ χρειάζεται τουλάχιστον 39%

Κάρπαθος: Σάλος με το βίντεο από ταβέρνα που βάζουν ζωντανά ψάρια στο τηγάνι

Θεσσαλονίκη: Βελτιώθηκε η υγεία της ερπετολόγου που την δάγκωσε οχιά σε σχολείο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης