Τέσσερις σφαίρες από πυροβόλο όπλο βρήκαν και μάζεψαν το πρωί της Δευτέρας οι μαθητές του σχολείου στο Μενίδι, στο οποίο πριν από έξι χρόνια έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ο 11χρονος Μάριος.
Τα παιδιά που γύρισαν στις τάξεις μετά τις διακοπες του Πάσχα, σοκαρίστηκαν όταν αντίκρισαν στον προαύλειο χώρο τέσσερις σφαίρες 9 χιλιοστών, που πιθανολογείται ότι προηλθαν από θαλάμες όπλων τις προηγούμενες ημέρες και από παρέες που γιόρτασαν την Ανάσταση.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs52hmjfdynl)
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, τα περιστατικά πυροβολισμών στον αέρα είναι συχνά και παρά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριουκάποιοι αδυνατούν να σταματήσουν την επικίνδυνη συνήθεια να αδειάζουν τα όπλα τους στον αέρα.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.