Αλλοδαπός θα διακινούσε επτά κιλά κάνναβης στον Βόλο

Αλλοδαπός θα διακινούσε επτά κιλά κάνναβης στον Βόλο

Συνελήφθη ένας 37χρονος Αλβανός

kannavi12
Τις πληροφορίες που τους δόθηκαν για έναν 37χρονο Αλβανό ο οποίος διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στον Βόλο αξιοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και, μετά από μεθοδική έρευνα, τον εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου και τον ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια, προχώρησαν σε έρευνα στην κατοικία του, στην οποία βρήκαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 718 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και μετρητά ύψους 3.830 ευρώ που προέρχονταν από τις παράνομες συναλλαγές του και κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός κράτησε κλειστό το στόμα του κατά την διάρκεια της προανάκρισης κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Είχε διαφόρων ειδών ναρκωτικά

Ναρκωτικά για κάθε γούστο διακινούσε στον Βόλο ένας 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τον εντόπισαν να κινείται πεζός σε στέκια όπου συχνάζουν χρήστες. Κατά τον έλεγχο που του έκαναν, βρήκαν πάνω του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,03 γραμμαρίου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 0,25 γραμμαρίου και επτά ναρκωτικά χάπια διαφόρων ειδών. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης προσήχθη για προανάκριση στην Δίωξη Ναρκωτικών και μετά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Στη σύλληψη δύο νεαρών αλλοδαπών κατέληξε ο έλεγχος που έκαναν το Σάββατο οι αστυνομικοί στην περιοχή του Πλατανιά στα Χανιά, καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 20 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δράστες, ένας 20χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος από την Βόρεια Μακεδονία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ζητώ ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση - Ο Ανδρουλάκης κοπιάρει τον ΣΥΡΙΖΑ

Φιέστα στην Αγία Σοφία ... περιμένουν τον Ερντογάν για να γιορτάσουν την νίκη του και την Άλωση


Επιμένει ο άστατος καιρός - Πρόσκαιρες μπόρες σήμερα και στην Αττική

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης