Αχαΐα: Τον αναζητούσαν στη Ρουμανία αλλά είχε καταδικαστεί και στην Ελλάδα

Αχαΐα: Τον αναζητούσαν στη Ρουμανία αλλά είχε καταδικαστεί και στην Ελλάδα

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών

astynomia_2_0
Εκπλήξεις έκρυβε για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας ο έλεγχος που έκαναν σε έναν αλλοδαπό στην Πάτρα, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς διαπίστωσαν ότι ήταν "επαγγελματίας" κλέφτης που αναζητούσε η Ρουμανία, αλλά είχε και καταδίκες στην Ελλάδα!

Σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για υποθέσεις κλοπών από τις αρχές της Ρουμανίας, όμως και στην Ελλάδα εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για διακεκριμένες κλοπές με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για κλοπή με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτίσει σε κατάστημα κράτησης τις ποινές που του είχαν επιβληθεί από τα ελληνικά δικαστήρια και στη συνέχεια να εκδοθεί στη Ρουμανία σε εκτέλεση του διωκτικού εγγράφου.

Στην φυλακή φυγόποινος ληστής

Στον Βόλο, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία είχε καταδικαστεί για ληστεία σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για υπεξαίρεση εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Κακαβιά από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου μετά από έλεγχο των στοιχείων του από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τροπή στις έρευνες για τον φόνο στη Βαρβάκειο - Η γυναίκα βρέθηκε με κομμένο λουράκι τσάντας

Βίντεο: Ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης» ανεμίζει μέσα σε Porsche Cayenne €50.000 από τα «δανεικά»

Δραματικό βίντεο: Εργάτης έκανε live στο Facebook ενώ τον περικύκλωναν οι φλόγες - Τελικά έχασε τη ζωή του 

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης