Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 72χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης, στην οποία παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.
Νωρίτερα, ο εισαγγελέας του απήγγειλε δίωξη για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου (από εκπαιδευτικό), σε βαθμό κακουργήματος. Μέχρι να απολογηθεί ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.
Είχε προηγηθεί καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνθηκαν η ανήλικη και η μητέρα της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, όλα συνέβησαν χθες το πρωί στο σπίτι τους σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Ο 72χρονος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην 14χρονη και όταν αυτή ένιωσε κουρασμένη και ξάπλωσε για λίγη ώρα, εκείνος προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη