Μαζί με ανήλικο διέρρηξαν τρία καταστήματα στην Κέρκυρα

Οι δράστες είχαν διαρρήξει μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ένα ζαχαροπλαστείο και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων 

Δυο ενήλικοι Έλληνες συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης στην Κέρκυρα, κατά την διάρκεια διαδοχικών επιχειρήσεων αστυνομικών της Ασφάλειας, καθώς διαπιστώθηκε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης είχαν διαρρήξει τρία καταστήματα μαζί με έναν ανήλικο συνεργό τους που αναζητείται.

Οι δράστες είχαν διαρρήξει μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ένα ζαχαροπλαστείο και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στις περιοχές Κοντόκαλι, Τζάβρου και Σκριπερό, από τα οποία άρπαξαν συνολικά 940 ευρώ και μια ηλεκτρονική ζυγαριά αξίας 1.200 ευρώ. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε και εξετάζεται η συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και θα δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ στην δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια περιλαμβάνεται και η μητέρα του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Ανήλικοι έκλεψαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Μία 18χρονη, ένας 20χρονος και δυο ανήλικοι που δεν είχαν καν εκδώσει ταυτότητα, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος επειδή έκλεψαν από ένα σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Το όχημα με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με την κατηγορία της κλοπής από κοινού, ενώ συνελήφθησαν και τρεις γονείς των ανηλίκων οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα

Στιβ Κακέτσης: Οι θυελλώδεις έρωτες, η φυλακή και η οικονομική καταστροφή που δεν ξεπέρασε ποτέ

Οι Έλληνες Narcos: O γιατρός που έστησε το colpo grosso με τα καρτέλ της κόκας

Θύελλα από την υπόθεση Κατρούγκαλου: Το αυτογκόλ λίγο πριν την κάλπη και το παρασκήνιο της αποπομπής

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr