Ηλικιωμένοι αλλοδαποί ασέλγησαν σε ανήλικο στο Πόρτο Χέλι
Ο 72χρονος και ο 77χρονος αρνούνται ότι παρέσυραν στον χώρο της μαρίνας τον ανήλικο και ασέλγησαν σε βάρος του
Μάνος Τσαγκαράκης
Σοκ έχει προκαλέσει στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας η αποκάλυψη ότι δύο ηλικιωμένοι αλλοδαποί παρέσυραν στον χώρο της μαρίνας της περιοχής έναν ανήλικο και ασέλγησαν σε βάρος του. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή και οι δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας.
Είχε προηγηθεί καταγγελία στο Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου από οικείο πρόσωπο του ανηλίκου, για την σεξουαλική κακοποίησητου παιδιού. Οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες ηλικίας 72 και 77 χρόνων οι οποίοι αρνήθηκαν ότι συνέβη η πράξη για την οποία κατηγορούνται.
Ωστόσο, ο ανήλικος έδωσε κατάθεση με την παρουσία παιδοψυχολόγου και επιβεβαίωσε την καταγγελία. Έτσι, οι δυο ηλικιωμένοι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και συνέργεια στην ίδια πράξη και τους παρέπεμψε να δικαστούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας