Πύργος: Στο ψυγείο του τζιπ της φίλης του έκρυβε κοκαΐνη

Πύργος: Στο ψυγείο του τζιπ της φίλης του έκρυβε κοκαΐνη

Έρευνα έγινε και στο σπίτι της Ελληνίδας συντρόφου του δράστη στην οποία ανήκει το τζιπ που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της κοκαΐνης και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 8,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Pyrgos-kokaini2__1_
Μπλόκο στο πολυτελές τζιπ που οδηγούσε ένας Έλληνας έστησαν στη νέα εθνική οδό Πατρών- Πύργου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς είχαν πληροφορίες ότι μετέφερε ναρκωτικά που είχε προμηθευτεί από την Αθήνα και το σταμάτησαν για έλεγχο, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί "ξεσκόνισαν" απ' άκρη σ' άκρη το όχημα και τελικά ανακάλυψαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ψυγείο, στην οποία βρήκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 149,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό και συνέχισαν τις έρευνες στο ιδιόκτητο φορτηγό του και στο σπίτι του, όπου βρήκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο κινητά τηλέφωνα και 250 ευρώ.
Pyrgos-kokaini__1_


Έρευνα έγινε και στο σπίτι της Ελληνίδας συντρόφου του δράστη στην οποία ανήκει το τζιπ που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της κοκαΐνης και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 8,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, μαζί με τον σύντροφό της που κατηγορείται για αγορά, κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης