Καλαμάτα: Άγριο ξύλο σε δυο ανήλικους από συμμορία συνομηλίκων τους

Καλαμάτα: Άγριο ξύλο σε δυο ανήλικους από συμμορία συνομηλίκων τους

«Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι, είχαν και σιδηρογροθιές», λέει η μητέρα του ενός παιδιού στο protothema.gr

kalamata_ksylodarmos_xr
Ένα νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, όταν δύο ανήλικοι δέχθηκαν άγρια επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας με αποτέλεσμα να εισαχθούν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα.

«Το ξύλο ήταν πολύ άγριο. Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του γιου μου και της παρέας του σε αυτή τη συμμορία. Και εκείνοι στη συνέχεια, άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο το γιο μου κσι τους φίλους του και να τους λένε:

«Ελάτε να ζητήσετε συγγνώμη», απαιτούσαν από το παιδί μου και από τους φίλους του να ζητήσουν συγγνώμη,σε σημείο που απειλούσαν τις ζωές των παιδιών. Τα παιδιά δεν μας είπαν τίποτα , φοβήθηκαν αναίτια και πήγαν στο σημείο που τους είχε πει η συμμορία για να ζητήσουν συγγνώμη χωρίς να γνωρίζουν το λόγο, φοβισμένα και τα πλάκωσαν στο ξύλο.

Δύο εκ των πέντε παιδιών «έφαγαν» άγριο ξύλο από τη συμμορία ενώ τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή. Και μιλάμε για συμμορία ανηλίκων και θέλω να ακουστεί το θέμα, να πάρει μεγάλη έκταση γιατί απειλούνται καθημερινά οι ζωές των παιδιών μας από αυτές τις συμμορίες και μάλιστα το άλλο παιδί το χτύπησαν με σιδηρογροθιά. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση γιατί βλέποντας το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση, στεναχωριέμαι και πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα» λέει στο protothema.gr η μητέρα του 16χρονου αγοριού που χτυπήθηκε άσχημα από τη συμμορία ανηλίκων.
kalamata_ksylodarmos___1_
kalamata_ksylodarmos___6_
kalamata_ksylodarmos___5_
kalamata_ksylodarmos___4_
kalamata_ksylodarmos___3_

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το kakamataTimes.gr η Αστυνομία, συνέλαβε τους δράστες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο. Εξιτήριο πήρε ο 16χρονος, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού! Η βία από ανήλικους έχει Θορυβήσει την τοπική κοινωνία δημιουργώντας τον φόβο σε κάθε γονέα, όταν το παιδί του βγαίνει έξω για έναν καφέ η ένα ποτό τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια δολοφονία 35χρονης Ουκρανής από 25χρονο Τούρκο στην Κύπρο

Η συμπεριληπτική, ουδέτερη, γλώσσα αλλάζει τα ελληνικά: Κηδεμόνας ζώου, φοιτητά, βουλεύτρια

Τρομακτικό τροχαίο στη Λάρισα με τρεις τραυματίες - Αναποδογύρισε αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης