Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 23χρονη - «Με περικύκλωσαν τρεις άντρες, πίστεψα ότι θα με βιάσουν» καταγγέλλει

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 23χρονη - «Με περικύκλωσαν τρεις άντρες, πίστεψα ότι θα με βιάσουν» καταγγέλλει

Κατάφερε να τρέξει προς το μέρος ενός ανθρώπου που εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του και να ζητήσει βοήθεια

viasmos_kakopoiisi
Στιγμές τρόμου κατήγγειλε ότι έζησε μία 23χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν την περικύκλωσαν τρεις αλλοδαποί άντρες και ο ένας την έπιασε από το πρόσωπο λέγοντας της «τι όμορφη που είσαι».

Όπως κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα στην αστυνομία, όλα συνέβησαν περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, την ώρα που περπατούσε στην αερογέφυρα κοντά στη Στροφή Επταλόφου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι της μετά από βραδινή έξοδο. Τότε, οι τρεις άνδρες την πλησίασαν και την περικύκλωσαν, την κόλλησαν στα κάγκελα και ο ένας την έπιασε από το μάγουλο και την έσφιξε, ενώ σε σπαστά ελληνικά της είπε «τι όμορφη που είσαι».

Η 23χρονη πάρα το σοκ που υπέστη, κατάφερε να τρέξει προς το μέρος ενός ανθρώπου που εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του και να ζητήσει βοήθεια, ενώ οι τρεις αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι της ενημέρωσε τους γονείς της και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Η νεαρή κοπέλα, γνωστοποίησε το συμβάν με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της ότι ζει από θαύμα.

Μιλώντας στο protothema.gr, η 23χρονη Μαρία Γερμαντζίδου, τονίζει ότι το βράδυ της Κυριακής βρισκόταν στα γενέθλια μίας φίλης της και επέστρεφε στο σπίτι της με το λεωφορείο, ενώ κατέβηκε σε κοντινή στάση και συνέχισε τη διαδρομή με τα πόδια.

«Περπατούσα στην αερογέφυρα και είδα τους τρεις μελαμψούς άνδρες να με πλησιάζουν. Έκανα πολύ αργά βήματα και έλεγα από μέσα μου "Μαρία φύγε, θα πεθάνεις". Αυτοί επιτάχυναν και ξαφνικά τα πόδια μου σταμάτησαν, "πάγωσα". Πίστεψα ότι θα με βιάσουν και θα με πετάξουν από τη γέφυρα. Με περικύκλωσαν και ο πρώτος με έπιασε από το αριστερό μάγουλο και μου είπε με σπαστά ελληνικά "τι όμορφη που είσαι". Κατάφερα να τρέξω ανάμεσα από τους δύο, να ξεφύγω και να φτάσω σε έναν άνθρωπο που εκείνη την ώρα, για καλή μου τύχη, είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Ο άνθρωπος προσπάθησε να τους κυνηγήσει και εγώ το μόνο που του είπα είναι ότι ήθελα να πάω στο σπίτι μου και με γύρισε» αναφέρει.

Όπως λέει η 23χρονη, μετέβη με τον πατέρα της αρχικά στο τμήμα που στεγάζεται η Τροχαία Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Αυτό που θυμάται χαρακτηριστικά είναι ότι και οι τρεις είχαν χαμηλό ανάστημα και ήταν, πιθανότατα, από το Μπανγκλαντές.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα social της ντροπής: 10.000 χρήστες στο Discord με βίντεο και φωτογραφίες ανυποψίαστων Ελληνίδων

Εκλογές στην Τουρκία - Πόσο... εφτάψυχος είναι ο Ερντογάν; Θρίλερ με την υγεία του, γυρίζει υπέρ Κιλιτσντάρογλου το εκλογικό τοπίο

First Republic Bank: Πώς οδηγήθηκε στην κατάρρευση - «Γιγαντώθηκε» η JP Morgan μετά την εξαγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης