Ακόμη δεν έχει καταλάβει μια 24χρονη κάτοικος της Ρόδου πώς βρέθηκαν τα στοιχεία της πιστωτικής της κάρτας στα χέρια ενός άγνωστου απατεώνα, ο οποίος την χρησιμοποίησε για να ψωνίσει από τον λογαριασμό της πανάκριβα προϊόντα του γαλλικού οίκου πολυτελείας Hermès!
Η νεαρή κατήγγειλε την Τετάρτη ότι στις 20 Απριλίου έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα, δήθεν με αποστολέα την Εθνική Τράπεζα, που της ζητούσε να καταχωρήσει σε έναν υπερσύνδεσμο το απόρρητο ΡΙΝ της, με το πρόσχημα ότι η κάρτα της είχε απενεργοποιηθεί. Χωρίς να σκεφτεί, το έκανε και διαπίστωσε ότι με την κάρτα της έγιναν αλλεπάλληλες αγορές.
Ο άγνωστος απατεώνας είχε αγοράσει προϊόντα αξίας 565 και 320 ευρώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα hermes.com και 290 ευρώ από το hermes Sellier, ενώ είχε κάνει και μια συναλλαγή 15,95 ευρώ με αιτιολογία «Μerya». Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου ερευνούν την απάτη με τη μέθοδο phishing και προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του δράστη από τα ψηφιακά του ίχνη.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.