Zoe Pre: Ποια είναι η YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα

Zoe Pre: Ποια είναι η YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα

Η Zoe Pre διατηρεί το κανάλι της στο You Tube εδώ και επτά χρόνια ενώ τα δύο τελευταία χρόνια άρχισε να κάνει εκπομπές υπό τον τίτλο «KRIMA» - Tο κανάλι της αριθμεί 144.000 ακόλουθους

zoi-pre
Με 25 μέρες και σήμερα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν μπει στην τελική ευθεία των προεκλογικών τους εμφανίσεων. Μάλιστα από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν νέα εργαλεία επικοινωνίας όπως οι εμφανίσεις στο Tik Tok ενώ εσχάτως δίνουν και συνεντεύξεις σε You Tubers στοχεύοντας και σε μικρότερα ηλικιακά target groups.

Έτσι λοιπόν μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην YouTuber Νεφέλη Μεγκ ήταν η σειρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στην Zoe Pre και την εκπομπή της «Krima». Μάλιστα πρόκειται για μία δημοφιλή YouTuber καθώς το κανάλι της αριθμεί 144.000 ακόλουθους.

Ποια είναι όμως η You Tuber Zoe Pre;

Η Zoe Pre διατηρεί το κανάλι της στο You Tube εδώ και επτά χρόνια ενώ τα δύο τελευταία χρόνια άρχισε να κάνει εκπομπές υπό τον τίτλο «KRIMA». Από την πολυθρόνα των συνεντευξιαζόμενων έχουν περάσει γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές. Ορισμένοι εξ αυτών είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Νικόλας Ραπτάκης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μίνως Θεοχάρης.

Παράλληλα την ακούμε στα ερτζιανά και συγκεκριμένα μέσα από την συχνότητα του Pride FM όπου κάνει εκπομπή μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και τον Παύλο Χάπιλο. Ακόμη είναι φιλόζωη και μάλιστα έχει έναν σκύλο, τον Jose, τον οποίο βρήκε μαζί με ένα ακόμη κουτάβι στον Κηφισό. 

Σημειώνεται πως στο Instagram ακολουθείται από περισσότερους από 66.000 χρήστες δηλώνοντας ότι είναι...SadFluencer.  Αιτιολογώντας στην ιστοσελίδα  savoirville γιατί αποκαλείται έτσι είχε πει ότι «είναι η απάντηση σε όποιον με αποκαλεί influencer!» 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Pre (@zoe.pre)


«Έγινε μέσα σε 5’’. Κηφισός 07:55. Δυο κουτάβια. Τραβάω χειρόφρενο. Πετάω κουτάβια γεμάτα ψώρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ήθελα να τα κρατήσω και τα δύο. Έδωσα το ένα γιατί μου είπαν ότι θα γίνουν 25 κιλά. Τελικά είναι 6 κιλά...» έχει δηλώσει σχετικά στο savoirvillegr.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Pre (@zoe.pre)


Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Pre (@zoe.pre)


Πριν από αρκετό διάστημα είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Δέσποινας Μοιραράκη «Cash or Trash» η οποία προβάλλεται στο Star και είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή χαρακτηρίζοντάς την «πολυτάραχη». Σε ερώτηση της κυρίας Μοιραράκη, η Zoe Pre αποκάλυψε πως έχει σύντροφο και μάλιστα είναι γυναίκα. Η ίδια δηλώνει bisexual.

«Η ζωή μου είναι πολυτάραχη! Τα πρωινά μου ξεκινάνε με ραδιοφωνική εκπομπή στον Pride 98,6 μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και τον Παύλο Χάπιλλο και τελειώνω πολύ αργά το βράδυ. Για την προσωπική μου ζωή δεν έχω ποτέ χρόνο και δεν ξέρω τον λόγο. Τα λέω με την ψυχολόγο μου. Με ενδιαφέρει πολύ η προσωπική μου ζωή αλλά… θέλω να έχω λόγους για να γκρινιάζω», είχε πει.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Δ.Μ.: Σε ποιον να γκρινιάζεις;

Z.P.: Στο έτερον μου ήμισυ!

Δ.Μ.: Αφού δεν το έχεις.

Z.P.: Το έχω!

Δ.Μ.: Το έχεις; Και πότε το βλέπεις; Τη νύχτα μόνο;

Z.P.: Ναι.

Δ.Μ.: Άρα εκείνος θα πρέπει να γκρινιάζει σε εσένα και όχι εσύ σε εκείνον

Z.P.: Εκείνη!.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Pre (@zoe.pre)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Zoe Pre

Πρωθυπουργία, ΛΟΑΤΚΙ Γάμος, Εκκλησία και κράτος | KRIMA #83 ft. Αλέξης Τσίπραςσ





Ειδήσεις σήμερα:

Σενάριο τρόμου για θερμοκρασίες έως και 50 βαθμούς στην Ελλάδα - Τι λέει ο Λέκκας

Τουρκία: Ο Ερντογάν ακυρώνει όλες τις σημερινές εμφανίσεις του μετά την ξαφνική αδιαθεσία

Γεραπετρίτης: Μηνύσεις σε Εμφιετζόγλου και Ακρίτα μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης