Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο και στέλνει μήνυμα δύναμης - Δείτε βίντεο
«Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο» έγραψαν οι γονείς του στο facebook
Μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης στέλνει σε όλο τον κόσμο ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ ο οποίος σε βίντεο φαίνεται να περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο μαζί με τον πατέρα του.
Το μικρό αγόρι που έδωσε μάχη για τη ζωή του και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία εύχεται μέσω του βίντεο του «Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη».
Δείτε το βίντεο
«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!» έγραψαν οι γονείς του στο facebook.
Λίγες ημέρες πριν, ο Παναγιώτης - Ραφαήλ γιόρτασε τα πέντε του χρόνια. «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ!» τόνισαν οι γονείς του.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.