Δίδυμο αλλοδαπών έκανε 29 κλοπές σε πέντε μήνες σε όλη την Ελλάδα

Δίδυμο αλλοδαπών έκανε 29 κλοπές σε πέντε μήνες σε όλη την Ελλάδα

Στα 8.830 ευρώ η λεία των προϊόντων που έκλεψαν από καταστήματα - Η δράση τους αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας 

klopi_xwria_sos_xr
«Όργωναν» επί έξι μήνες όλη την Ελλάδα και έκλεβαν προϊόντα από καταστήματα δυο αλλοδαποί, η δράση των οποίων αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας που είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 29 κλοπών με λεία συνολικής αξίας 8.830,48 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, από τις 5 Οκτωβρίου του 2022 ως τις 4 Μαρτίου φέτος, οι δυο αλλοδαποί έμπαιναν σε σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ σε διάφορες περιοχές της χώρας παριστάνοντας τους πελάτες και κρατούσαν απασχολημένους τους υπαλλήλους, καταφέρνοντας να κλέβουν οινοπνευματώδη ποτά, καλλυντικά, συσκευασίες τροφίμων και διάφορα άλλα προϊόντα.

Στο διάστημα της δράσης τους διέπραξαν έξι κλοπές στην Αττική, τέσσερις στα Τρίκαλα, από τρεις σε Αχαΐα και Μαγνησία, από δυο σε Αργολίδα, Αρκαδία, Πέλλα και Σέρρες και από μια σε Αιτωλοακαρνανία, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία και Λάρισα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής κατ' εξακολούθηση από κοινού, διαβιβάστηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς των πόλεων όπου διέπραξαν τις κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα:

Κινήσεις ενότητας για αυτοδυναμία από Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά

Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου, λέει η Κατερίνα Στεφανίδη

Survivor All Star: Στα Μπλε η ελληνοτουρκική «μάχη» με... MVP Μαρτίκα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης