Χίος: Βρέθηκαν κοσμήματα μεγάλης αξίας που είχαν κλαπεί

Χίος: Βρέθηκαν κοσμήματα μεγάλης αξίας που είχαν κλαπεί

 Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

kosmimata-xios1
Η κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας από ένα σπίτι στη Χίο που έγινε μέσα στο διάστημα των τελευταίων πέντε ημερών εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική έρευνα της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο εσωτερικό του σπιτιού παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, είχε ερεύνησει εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια από τα οποία άρπαξε κοσμήματα και διάφορα άλλα τιμαλφή που η αξία τους υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ωστόσο, τα ευρήματα που συνέλεξαν οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της προανάκρισης αποκάλυψαν την ταυτότητά του.

xios-kosmimata-diarriksi
Κλείσιμο
xios-kosmimata-diarriksi


Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στο σπίτι του το σύνολο των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ανήλικη έκλεψε κοσμήματα

Την ίδια ώρα, άμεσα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας μια ενήλικη γυναίκα και μια 15χρονη, οι οποίες τρύπωσαν το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο σπίτι ενός άνδρα στην Αμαλιάδα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 800 ευρώ.

Τα κοσμήματα βρέθηκαν πάνω τους και παραδόθηκαν από τους αστυνομικούς στο νόμιμο κάτοχό τους, ενώ οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σουδάν: Δύο Έλληνες σοβαρά τραυματισμένοι από ρουκέτα - Δείτε βίντεο

Στην Αθήνα το Άγιο Φως - Με ειδικές πτήσεις θα μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα

Η «χρυσή» ομοιότητα - Οι διάσημοι έχουν τους σωσίες τους που κερδίζουν εκατομμύρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης