Ομάδα ζωόφιλων ακτιβιστών vegan πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην αγορά Βλάλη, λίγα μέτρα από το Καπάνι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
«Τα έθιμά σας μυρίζουν θάνατο» έγραφε το πλακάτ ενός εκ των διαμαρτυρόμενων. Αρκετοί περαστικοί σταμάτησαν για να φωτογραφίσουν τους ακτιβιστές.
Σήμειώνεται ότι λίγα μέτρα μακρύτερα, στα κρεοπωλεία της αγοράς Καπάνι οι καταναλωτές έκαναν ουρές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας