Άγιος Παντελεήμονας: «Πέρασε το νέφτι για νερό και ο πατέρας μου άναψε τσιγάρο», λέει ο γιος του ζευγαριού

Άγιος Παντελεήμονας: «Πέρασε το νέφτι για νερό και ο πατέρας μου άναψε τσιγάρο», λέει ο γιος του ζευγαριού

Μιλώντας στο protothema.gr κάνει λόγο για μια άτυχη στιγμή και υποστηρίζει πως η μητέρα του δεν είχε πρόθεση να βάλει φωτιά στον 57χρονο

agios-panteleimonas-spiti
Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει ο άγριος καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι Αλβανών χθες το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όταν μια 52χρονη «έλουσε» με νέφτι τον 57χρονο σύζυγό της ο «οποίος κινδύνεψε να καεί ζωντανός.

Ο γιος τους μιλώντας στο protothema.gr κάνει λόγο για μια άτυχη στιγμή και υποστηρίζει πως η μητέρα του δεν είχε πρόθεση να βάλει φωτιά στον 57χρονο.

«Ήταν η μαμά. Τσακώθηκαν, βρήκε ένα μπουκάλι μπροστά της που αντί για νερό ήταν νέφτι, του το πέταξε και ο μπαμπάς άναψε τσιγάρο. Και με το που κάνει τσιγάρο γίνεται αυτό. Ήταν ένας οικογενειακός καβγάς, δεν έχει ξαναγίνει, ήταν η άτυχη στιγμή, του διαβόλου που λέμε», λέει ο νεαρός ο οποίος την ώρα του καβγά έλειπε από το σπίτι καθώς δούλευε.

Παρούσα στο συμβάν ήταν η μικρή του αδελφή η οποία μαζί με τους γείτονες προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πατέρα της. Όπως τονίζει ο αδελφός της, οι γονείς τους δεν έχουν συχνά τόσο αγρίους καβγάδες και αποδίδει την ενέργεια της μητέρας του στο γεγονός ότι ο 57χρονος της μίλησε πολύ άσχημα.

«Μπορεί και να το πέρασε για νερό. Επειδή ο πατέρας μου πίνει άλλες φορές του έχει ρίξει νερό και έχει ξυπνήσει. Το ίδιο πράγμα έκανε απλά πάνω στη θολούρα επειδή την προσέβαλε, την έβριζε πετάει αυτό, το νέφτι», αναφέρει ο ίδιος.

Η 52χρονη οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών την ώρα που ο 57χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γεννηματάς με βαριά εγκαύματα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Νόμιζα πως ήταν κακό όνειρο» λέει η 36χρονη που πήρε εξιτήριο 44 μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Δείτε τα 21 γκολ των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης σε Europa και Conference League

Δυο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους από κατάρρευση γέφυρας στην Κολομβία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης