Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στο Παλαιό Φάληρο για τον εντοπισμό ενος οπλισμένου άνδρα με μαύρα ρούχα, ο οποίος εισέβαλε σε σούπερ μαρκετ και με την απειλή όπλου το λήστεψε.
Η ληστρική εισβολή του μαυροφορεμένου σημειώθηκε γύρω στις 20:00, όμως τη στιγμή που ο δράστης βγήκε τρέχοντας και επιχείρησε να ανέβει στη μηχανή του για να εξαφανιστεί, χτυπήθηκε απο διερχόμενο όχημα που οδηγούσε γυναίκα.
Τραυματισμένος και οπλισμένος, εγκατέλειψε τη μηχανή και έφυγε τρέχοντας στα στενά του Παλαιού Φαλήρου, με την αστυνομία να «σαρώνει» την περιοχή για να τον βρει και να τον συλλάβει.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.