Κρήτη - Οργή για τον 66χρονο λυράρη: «Τέρας, για 'σενα έπρεπε να υπάρχει η θανατική ποινή»

Κρήτη - Οργή για τον 66χρονο λυράρη: «Τέρας, για 'σενα έπρεπε να υπάρχει η θανατική ποινή»

Την Παρασκευή η απολογία του - Χρήστες αναρτούν  υβριστικά μηνύματα σε βάρος του  - Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε το θύμα

lyraris_mak2_2_2
Την ώρα που ο 66χρονος λυράρης από το Ηράκλειο της Κρήτης ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για την Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και εκπόρνευσης ενός 16χρονου αγοριού, η προσωπική του σελίδα στο Facebook εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή, με τους διαδικτυακούς του φίλους να αναρτούν το ένα μετά το άλλο τα υβριστικά μηνύματα σε βάρος του κάτω από τις φωτογραφίες του.



Οι περισσότεροι του γράφουν πως με τις πράξεις του ξεφτίλισε ένα περήφανο νησί, ενώ άλλοι δηλώνουν σίγουροι πως στην φυλακή θα τον περιλάβουν οι συγκρατούμενοι του και θα καλοπεράσει από το ξύλο που θα φάει. Αρκετοί και αυτοί που του εύχονται τον θάνατο με κάθε τρόπο.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

comments-1
comments-2




Είχε κληθεί για υπόθεση πορνογραφίας ανήλικης

Κλείσιμο
Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας του αγοριού που κατήγγειλε τον λυράρη Γιώργος Κοκοσάλης είπε ότι ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη, η υπόθεση έχει μεγάλη «ουρά». Ο ίδιος εκτίμησε ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα και απηύθυνε έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν. Ο δικηγόρος εκτιμά ότι κι άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του λυράρη, ο οποίος είχε πρόσβαση σε ανήλικα λόγω και της ιδιότητας του δασκάλου μουσικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης - «Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ποιον ψηφίζουν πρωθυπουργό»

Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει τις εκλογές 21 Μαΐου

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Γιος μαχαίρωσε τη μητέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης