Ηράκλειο: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο λυράρης – Στο μικροσκόπιο των αρχών από τον Δεκέμβριο

Ηράκλειο: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο λυράρης – Στο μικροσκόπιο των αρχών από τον Δεκέμβριο

Στα τέλη του 2022, ο λυράρης είχε κληθεί να καταθέσει για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού ανήλικης - Ο 66χρονος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε το θύμα

lyraris5
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο λυράρης, που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου.,

Ο 66χρονος, όπως αναφέρει το cretalive.gr, με μαύρα ρούχα, καπέλο και γυαλιά, έφτασε στον εισαγγελέα λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Ο ίδιος επρόκειτο να αρνηθεί τις κατηγορίες.




Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο λυράρης που εξέδιδε τον ανήλικο


irakleio_dika


Οι αρχές ερευνούν ποιοι ήρθαν σε επαφή με το παιδί

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών είναι εξέλιξη προκειμένου να αποκαλυφθούν και τα άλλα άτομα, εκτός από τον γιατρό σε νοσοκομείο της πόλης, που ήρθαν σε επαφή με το παιδί.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «ακόμα κι αν υπάρξει καθυστέρηση ως προς την αποκάλυψη της ταυτότητας των ατόμων που ξεπερνούν τα 29, αυτό θα γίνει και όσοι εμπλέκονται θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».


liraris1
Κλείσιμο


Είχε κληθεί για υπόθεση πορνογραφίας ανήλικης

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας του αγοριού που κατήγγειλε τον λυράρη είπε ότι ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη, η υπόθεση έχει μεγάλη «ουρά». Ο ίδιος εκτίμησε ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα και απηύθυνε έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν. Ο δικηγόρος εκτιμά ότι κι άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του λυράρη, ο οποίος είχε πρόσβαση σε ανήλικα λόγω και της ιδιότητας του δασκάλου μουσικής.


«Δεν γνωρίζω το παιδί» υποστηρίζει ο 66χρονος

Ότι δεν γνωρίζει καν το παιδί ισχυρίζεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Διονύση Βέρρα, ο 66χρονος λυράρης, σύμφωνα με το creta24. «Έχω την εικόνα ότι μπορεί να ήξερα φατσικά τον πατέρα του», δηλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

«Η δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, δεν γνωρίζουμε το μέγεθος και το περιεχόμενό της ούτε και τις αποδείξεις, αν υπάρχουν τέτοιες, που να βεβαιώνουν την οποιαδήποτε κατηγορία βαραίνει τον εντολέα μου. Δηλώνει αθώος, μιλάει για μια πλεκτάνη σε βάρος του», ανέφερε ο κ. Βέρρας.

«Ο κατηγορούμενος λέει ότι υπάρχει μια δικογραφία με βάση μια περιγραφή του παιδιού. Ο ίδιος λέει ότι δεν γνωρίζει το παιδί και φαίνεται ότι στοιχείο από την πλευρά του κατηγορούμενου που να τον συνδέει με οποιονδήποτε τρόπο με όσα λέει το παιδί δεν υπάρχει. Αυτό υποστηρίζει», συμπλήρωσε.

Ο κ. Βέρρας αναφέρθηκε και στον γιατρό που φέρεται να εμπλέκεται στη υπόθεση. «Απ’ ό,τι μπορώ να καταλάβω ο γιατρός δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με τον κατηγορούμενο αλλά και καμία σχέση με κάτι συγκεκριμένο σε σχέση με την κατηγορία».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης - «Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ποιον ψηφίζουν πρωθυπουργό»

Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει τις εκλογές 21 Μαΐου

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Γιος μαχαίρωσε τη μητέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης