Πίστευε ότι συνομιλούσε με υπάλληλος της τράπεζας στην οποία διατηρεί λογαριασμό ένας 68χρονος συνταξιούχος από τη Φλώρινα, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν παρά απατεώνας, ο οποίος κατάφερε μαζί με μια συνεργό του να βάλουν «χέρι» στις καταθέσεις του και να μεταφέρουν σε... δόσεις συνολικά 11.940 ευρώ.
Ο 68χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του την Πέμπτη ένας άγνωστος, ο οποίος του ζήτησε να επιβεβαιώσει τον αριθμό του λογαριασμού του και στη συνέχεια του έστειλε μηνύματα για να καταχωρήσει τους κωδικούς e-banking του. Όταν ο συνταξιούχος το έκανε, διαπίστωσε έντρομος ότι έγιναν τρεις διαδοχικές μεταφορές ποσών ύψους 2.980, 4.480 και 4.480 ευρώ σε δύο άλλους λογαριασμούς.
Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 34χρονου Έλληνα και μίας 25χρονης Ελληνίδας, οι οποίοι είναι οι κάτοχοι των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκαν τα χρήματα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτηκαι παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.