Θλίψη έχει σκορπίσει το Ηράκλειο ο θάνατος 22χρονης σε τροχαίο.
Η Πέννυ ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και «καρφώθηκε» δε δέντρο.
Η νεαρή μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Την ίδια στιγμή, η οδηγός που ήταν φίλη της 22χρονης συνελήφθη, ενώ δεν φέρει τραυματισμούς.
Η Πέννυ είχε υπάρξει αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές.
Ο ΚΟΗ έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό της 22χρονης που μέχρι χθες εξακολουθούσε να ασχολείται με τον σύλλογο, ως βοηθός προπονήτριας στην συγχρονισμένη κολύμβηση.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η πανέμορφη αθλήτρια έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα απ΄ τη ζωή.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας