Στιγμές τρόμου έζησε ένας 30χρονος μαζί με τον 60χρονο πατέρα του και την 59χρονη μητέρα του όταν έπεσαν θύμα ληστείας σε πάρκινγκ στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης με την αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται σε περίπου 250.000 ευρώ.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης (9/3) όταν ο 30χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο ύψος του 221ου χλμ. της ΠΑΘΕ με τους γονείς του να κατεβαίνουν από αυτό.
Τότε ένα άγνωστος άνδρας, πιθανότατα Ρομά, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, αιφνιδίασε τον 30χρονο και του άρπαξε μια τσάντα μέσα στην οποία, κατά πληροφορίες, υπήρχαν 38.000 ευρώ σε μετρητά, δύο ρολόγια μάρκας Rolex, 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και διάφορα έγγραφα.
Μετά τη ληστεία ο δράστης το έβαλε στα πόδια με τον 30χρονο να τον καταδιώκει με σκοπό να του πάρει την τσάντα. Όπως, όμως, κατατέθηκε στην ΕΛΑΣ ο άγνωστος δράστης αρχικά απείλησε με αιχμηρό αντικέιμενο τον 30χρονο και στη συνέχεια κατάφερε να περάσει το προστατευτικό διάζωμα και να διαφύγει μέσα από χωράφια.
Ο 30χρονος, μάλιστα, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι προσπαθώντας να καταδιώξει τον ληστή και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Στυλίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή