Αιτωλοακαρνανία: Βόνιτσα και Πάλαιρος στο έλεος των διαρρηκτών

Αιτωλοακαρνανία: Βόνιτσα και Πάλαιρος στο έλεος των διαρρηκτών

Τα τελευταία 24ωρα, οι άγνωστοι "ποντικοί" παραβίασαν ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, ένα πρατήριο καυσίμων και άλλα οκτώ καταστήματα στην Πάλαιρο

vonitsa_xr
Ανενόχλητοι δρουν τις τελευταίες ημέρες οι διαρρήκτες στην ευρύτερη περιοχή της Παλαίρου και της Βόνιτσας, όπου δεν περνάει μέρα χωρίς να καταγραφεί κάποιο κρούσμα. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, έγινε στόχος το γραφείο των ΕΛΤΑ στη Βόνιτσα, όμως οι δράστες δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν.

Τα τελευταία 24ωρα, οι άγνωστοι "ποντικοί" παραβίασαν ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, ένα πρατήριο καυσίμων και άλλα οκτώ καταστήματα στην Πάλαιρο, από τα οποία έκλεψαν κυρίως χρηματικά ποσά αλλά και προϊόντα και διέφυγαν ανενόχλητοι. Οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να τους εντοπίσουν, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία έχει πάρει αποτυπώματα και προσπαθεί να εξακριβώσει αν ήταν οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις.

Άρπαξε τσάντα μέσα από αυτοκίνητο

Δεν κατάφερε να ξεφύγει με την τσάντα που άρπαξε μέσα από το όχημα ενός άνδρα στη Μεσσήνη ένας 50χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Η τσάντα, που περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες, μια ηλεκτρική μικροσυσκευή, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και προσωπικά έγγραφα, βρέθηκε στην κατοχή του με ακέραιο το περιεχόμενό της και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος και γιατί έδειρε τον αρχαιολόγο που ήλεγχε τις οικοδομές της Μυκόνου

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα - Στη ΜΕΘ η μάνα του, ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

«Διόρθωσαν» με μπλάνκο την ώρα αναχώρησης των δύο σταθμαρχών το μοιραίο βράδυ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης