Ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής η μεταφορά του βαγονιού 3 του μοιραίου Intercity σε χώρο του ΟΣΕ, στο παλιό εργοστάσιο ζάχαρης στη Λάρισα.
Εκεί, θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έρευνα, ώστε να εντοπιστούν επιπρόσθετα στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια πρόκλησηςτου πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqwtqkims5ip)
Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνεχίζεται από τους πυροσβέστες και τα σωστικά συνεργεία των εθελοντών η έρευνα για τυχόν άλλα ευρήματα και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Εξονυχιστικός έλεγχος θα γίνει και στα βαγόνια 4 και 5, σε σημεία που ήταν αδύνατον πριν ο έλεγχος.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.