Έβρος: Αυτοκτονία «δείχνει» η ιατροδικαστική για την 28χρονη - «Να συνεχιστούν οι έρευνες» ζητούν οι φίλοι της

Έβρος: Αυτοκτονία «δείχνει» η ιατροδικαστική για την 28χρονη - «Να συνεχιστούν οι έρευνες» ζητούν οι φίλοι της

Τι απαντά φίλη της για το ενδεχόμενο να είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και να έβαλε τέλος στη ζωή της - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε

evros_28xroni_xr
«Δεν υπάρχει περίπτωση η Βίκυ να αυτοκτόνησε», τονίζουν στο protothema.gr, στενοί φίλοι της 28χρονης από το Τυχερό Έβρου, οι οποίοι ζητούν να συνεχιστούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., μέχρι να αποδειχθεί πώς η γυναίκα κατέληξε νεκρή σε χαράδρα, δίπλα από τη μοτοσυκλέτα της και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργεια και ενισχύεται το σενάριο της αυτοχειρίας.

Όπως τονίζει στενή φίλη της Βίκυς, η νεαρή αγρότισσα ήταν πολύ δυναμικός άνθρωπος και ασχολούνταν πολύ με τα κοινά του χωριού, «ήταν μέσα σε όλα και πάντα η ψυχή της παρέας όταν βγαίναμε έξω, αυτή που έκανε συνέχεια πλάκα και γελούσαμε όλοι».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μεσημέρι της Κυριακής, η 28χρονη ενημέρωσε τους γονείς της και μία φίλη της ότι θα πήγαινε να δει τον αγώνα ποδοσφαίρου της τοπικής ομάδας, όμως ουδέποτε έφτασε εκεί για να συναντήσει τα μέλη της παρέας της που την περίμεναν.

«Είχε πει ότι θα δει τον αγώνα, έστελνε μηνύματα στους φίλους της και τους έγραφε πως είναι ευκαιρία με τον καλό καιρό να βγούμε για καφέ και να δούμε τον αγώνα. Συνήθιζε πάντα όταν είχε καλό καιρό να παίρνει τη μηχανή της και όχι το αυτοκίνητο. Δεν ανησύχησαν όταν δεν εμφανίστηκε για τον αγώνα, καθώς η Βίκυ πολλές φορές "χάνονταν" για κάποιες ώρες και αργεί, οπότε δε πήγε ο νους μας στο κακό. Ξεκινήσαμε να ανησυχούμε όταν ο πατέρας της Βίκυς κάλεσε μια φίλη μας στις 9-10 το βράδυ και ρωτούσε ''πού είναι η Βίκυ''», αναφέρει.

Ο πατέρας της 28χρονης που ξεκίνησε να ανησυχεί, είπε στους φίλους της πως καλούσε τη Βίκυ στο κινητό και εκείνη δεν απαντούσε και έκτοτε ξεκίνησαν να την αναζητούν.

Το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή την επόμενη ημέρα, στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου, κοντά στις κεραίες της ΕΡΤ, δεν ήταν άγνωστο σε εκείνη αφού, σύμφωνα με τη στενή της φίλη, συνήθιζε να πηγαίνει μόνη ή με τη παρέα της.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

evros_-_8_
evros_-_7_
evros_-_6_
evros_-_4_
evros_-_2_
Κλείσιμο


«Έχει πολύ όμορφη θέα και συχνά καθόμασταν εκεί για να την απολαύσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση η Βίκυ να πήγαινε εκεί για να αυτοκτονήσει. Ποτέ δε ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του, αλλά δε πιστεύω πως η φίλη μας θα αυτοκτονούσε. Συνήθως δεν έβγαζε τα συναισθήματά της προς τα έξω, ήταν αρκετά εσωστρεφής και δεν ήθελε να φορτώνει τους άλλους με τα δικά της βάρη. Δε νομίζω ότι την απασχολούσε κάτι», τονίζει.

Σχετικά με το ενδεχόμενο η 28χρονη Βίκυ να είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και να έβαλε τέλος στη ζωή της, η φίλη της είναι κατηγορηματική, τονίζοντας ότι «ήταν πολυ δυναμική για να εκφοβιστει από κάτι. Είχε το τσαγανό, την μαγκιά και κάθε φορά αντιμετώπιζε τα πάντα. Μιλάμε για μια κοπέλα που δούλευε σε χωράφια, δε φοβήθηκε ποτέ κανέναν».

Προσθέτει, δε, ότι «αυτό που ζητάμε είναι να ψαχτεί παραπάνω το θέμα και να μην αποδοθεί τόσο εύκολα σε αυτοκτονία. Ναι, είναι ένα ενδεχόμενο, αλλά έτσι όπως βλέπουμε τα δεδομένα κάτι μας "βρωμάει" στην υπόθεση. Προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, δε μπόρεσε, έβαλε το μαχαίρι στην καρδιά και μετά έφυγε με τη μηχανή κάτω; Δεν έχει λογική αυτό. Ως παρέα της Βίκυς, δε μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει τέτοιο πράγμα. Αν αποδειχθεί πως δεν είναι αυτοκτονία, τότε σημάνει πως υπάρχει κάποιος δολοφόνος και δε πηγαίνει πουθενά το μυαλό μας», υπογραμμίζει.

Οι αστυνομικοί «χτένισαν» τον τόπο που εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη:

Έβρος (1)



Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι η αυτοχειρία, ωστόσο εξακολουθούν να ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Η κηδεία της 28χρονης Βίκυς θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι, ενώ η σορός θα μεταφερθεί μια ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στο Τυχερό.

Το protothema.gr βρέθηκε μαζί με τον αντιδήμαρχο Τυχερού, Δημήτρη Δαρούση εκεί όπου η 28χρονη έφτιαχνε και φιλοτεχνουσε τα άρματα για την αποκριάτικη παρέλαση που θα γινόταν την ερχόμενη Κυριακή στον τόπο καταγωγής της.

«Η Βίκυ ήταν ενεργός πολίτης, ένα νεαρό άτομο το οποίο αγαπούσε το Τυχερό και ήταν πολύ κοντά σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις και της άρεσε να ασχολείται με τα κοινά. Ειδικά με το κομμάτι του καρναβαλιού που ήταν εξ αρχής ένα από τα άτομα που μας παρότρυνε να ξεκινήσουμε αυτή τη διοργάνωση. Στο χώρο κατασκευών που βρισκόμαστε όπου εδώ και αρκετό διάστημα μαζεύονταν η Βίκυ και τα παιδιά για να φτιάξουν τις κατασκευές για να γίνει η κυριακάτικη παρέλαση», αναφέρει ο αντιδήμαρχος.

Οι δηλώσεις του αντιδήμαρχου:

Έβρος (2)


Ο ίδιος τονίζει ότι στην 28χρονη άρεσε η διασκέδαση, ήταν πολύ θετική γυναίκα, νέα αγρότισσα και πολύ δυναμικό άτομο. «Σε καμία περίπτωση δε πιστεύει κανείς ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Το θλιβερό για εμάς είναι ότι δεν υπάρχει η Βίκυ. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και αυτός είναι και ο λόγος της ακύρωσης του καρναβαλιού. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε υπό αυτές τις συνθήκες τη διοργάνωση», υπογραμμίζει.


Ειδήσεις σήμερα:

Super Κική: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη - «Επαγγελματίας με ξυλοκόπησε» λέει ο άνδρας που την κατήγγειλε

Παύλος: «Δεν πρόκειται να αναλάβω επίσημο ρόλο, ούτε ο γιος μου Κωνσταντίνος-Αλέξιος»

Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή άλλοι δυο μετά την τελευταία κατάθεση της ανήλικης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης