Θρίλερ στον Έβρο: Είχε σημάδια από το μαχαίρι και στις φλέβες η 28χρονη

Θρίλερ στον Έβρο: Είχε σημάδια από το μαχαίρι και στις φλέβες η 28χρονη

Η κοπέλα πήγε να δει αγώνα ποδοσφαίρου και δεν επέστρεψε ποτέ -  Εντοπίστηκε νεκρή σε μια χαράδρα περίπου 40 μέτρων - Αποκλείουν την αυτοκτονία οι δικοί της άνθρωποι

evros_28xroni_xr
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων από το Τυχερό του Έβρου, που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας, σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής, από τη στιγμή που έφυγε από το πατρικό της για να δει έναν αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου και δεν επέστρεψε. Η κοπέλα έδωσε ραντεβού με την παρέα της στο γήπεδο όμως δεν εμφανίστηκε. Η οικογένειά της ανησύχησε βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντάει στο κινητό της τηλέφωνο και μαζί με στενούς συγγενείς αλλά και κατοίκους της περιοχής ξεκίνησαν να την αναζητούν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και τις Αρχές για την εξαφάνισή της.

Η 28χρονη Βίκυ εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων, κοντά στις «κεραίες», στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου. Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και με την οποία συνήθιζε να πηγαίνει προς το συγκεκριμένο σημείο για βόλτα.

28xroni__1_


Το καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος και τα σημάδια στα χέρια

Με τον εντοπισμό της σορού στη χαράδρα, ξεκίνησαν άμεσα και οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία, χωρίς να έχουν σταματήσει όμως να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια εξέταση του ιατροδικαστή, η νεαρή γυναίκα είχε καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι, σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο κοντά στις φλέβες των χεριών, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν κατά την πτώση της στην χαράδρα.

Κλείσιμο
Παράλληλα, οι αστυνομικοί που «χτένισαν» τον τόπο που εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, δεν εντόπισαν οποιοδήποτε στοιχείο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασεις προκειμένου να πέσει άπλετο «φως» στην περίπτωση θανάτου και να επιβεβαιωθεί ή όχι το σενάριο της αυτοχειρίας.

Ποια ήταν η 28χρονη Βίκυ – Δεν πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε

Η είδηση του θανάτου της 28χρονης Βίκυ, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και έχει γεμίσει ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα σε όσους τη γνώριζαν. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή κοπέλα που περιγράφουν ως «τη χαρά της ζωής» και δε μπορούν να πιστέψουν το σενάριο που θέλει να έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η 28χρονη είχε σπουδάσει γεωπόνος και τώρα σπούδαζε αμπελουργία, ενώ ασχολούνταν επαγγελματικά με αγροτικές εργασίες βοηθώντας τους γονείς της, έκανε «βαριές» δουλειές στα χωράφια, ενώ ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα γίνονταν την ερχόμενη Κυριακή στην περιοχή και δεν έχανε την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες στον τόπο της που αγαπούσε πολύ.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η νεαρή γυναίκα δεν είχε κάποιο πρόβλημα ή κάτι που να την ανησυχεί τον τελευταίο καιρό και ποτέ δεν του είχε αναφέρει κάτι που να την απασχολεί έντονα. «Δε μπορούσαμε να τη βρούμε. Την εντόπισε τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Η κόρη μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Το χάσαμε το παιδί, δε ξέρω πώς έγινε. Δεν την απασχολούσε κάτι, ήταν πολύ δραστήρια και δε μου είχε αναφέρει το παραμικρό. Έφυγε για το γήπεδο και δεν επέστρεψε», ανέφερε ο πατέρας της γυναίκας.

Φίλοι της 28χρονης κοπέλας τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση δε πιστεύουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή της και ζητούν από τις Αρχές να συνεχίσουν την έρευνα για όλα τα ενδεχόμενα.

28xroni__2_


Συγγενής της 28χρονης, που μίλησε στο protothema.gr, ανέφερε ότι η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε να πάει να δει ποδόσφαιρο και δεν επέτρεψε στο σπίτι της. «Ένας ξάδελφός της μαζί με άλλον συγγενή, είδαν το μηχανάκι πεσμένο στον γκρεμό και την βρήκαν εκεί. Ήταν μακριά από το χωριό. Πρέπει να είχε ακαριαίο θάνατο, είχε χτυπήσει στο κεφάλι, δίπλα της ήταν η μηχανή. Ήταν ένα κορίτσι που πήγαινε συνέχεια στα χωράφια, πολύ δυνατή, δούλευε με μηχανήματα σαν να ήταν άντρας. Δεν είχε προβλήματα. Βοηθούσε κάθε ημέρα για το καρναβάλι. Κανείς δε γνωρίζει τι έγινε» σημειώνει.

«Ήταν η ψυχή του καρναβαλιού», τονίζει συνεργάτης της 28χρονης που συμμετείχε στις προετοιμασίες μαζί της για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. «Την αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής που πήγε στο γήπεδο και δεν επέστρεψε. Η κοπέλα ήταν μια χαρά και δεν είχε κανένα πρόβλημα, όλοι την γνωρίζαμε, ήταν πολύ κοινωνική και αγαπητή σε όλους μας», αναφέρει.

Σημειώνεται πως το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν αυτό που χρησιμοποιούσε στις αγροτικές εργασίες, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Παράλληλα, η αστυνομία προσπαθεί να «χαρτογραφήσει» τη διαδρομή που ακολούθησε η 28χρονη και να διαπιστώσει αν ήταν μόνη της στη μοτοσυκλέτα ή ενδεχομένως με κάποιο άλλο άτομο.

Ειδήσεις σήμερα:

Εισαγγελική παρέμβαση σε γυμνάσιο Αλμυρού για τα άγρια περιστατικά bullying

Ο «μαϊμού» θάνατος του Sin Boy και η «Mama» με τα 15.000.000 views

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για το «ματς Πολάκη» - Η καρατόμηση Αδαμίδη και οι αντιδράσεις για Κεδίκογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης