Εισαγγελική παρέμβαση σε γυμνάσιο Αλμυρού για τα άγρια περιστατικά bullying

Εισαγγελική παρέμβαση σε γυμνάσιο Αλμυρού για τα άγρια περιστατικά bullying

Μαθητές έδειραν, έγδυσαν και άφησαν γυμνό συμμαθητή τους, ενώ έσπασαν τα γυαλιά που φορούσε ένας άλλος ανήλικος

shutterstock_266832950
Νέα παρέμβαση Εισαγγελέα για το σοκαριστικό περιστατικό σε Γυμνάσιο του Αλμυρού στις 14 Φεβρουαρίου, όπου μαθητής που ανήκει σε σχολική «συμμορία», έδειρε και έγδυσε συμμαθητή του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω έναν 13χρονο για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές τους και στην «απολογία» του είπε πως το έκανε για πλάκα. Η εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε προκαταρκτική για να διερευνηθούν τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της έργω εξύβρισης.

Μήνυση εναντίον του «τραμπούκου» μαθητή κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος, που ζήτησε την συνδρομή της Εισαγγελίας.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά. Το παιδί που για «χαβαλέ» διαπόμπευσε τον συμμαθητή του ανήκει στην μαθητική συμμορία.

Από την Εισαγγελία δόθηκε σχετική εντολή για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη με το παιδί που δέχτηκε την επίθεση και έμεινε μισύγυμνο, ενώ μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Φεβρουαρίου, θύμα της συμμορίας του σχολείου έπεσε για και ακόμη ένα παιδί που το ενέπλεξαν σε κλοπές πριν λίγους μήνες. Ο «αρχηγός» της συμμορίας του έσπασε για πλάκα τα γυαλιά που φορούσε για να διαβάζει.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Market Pass: Άνοιξε η εφαρμογή, μέχρι 15 Μαρτίου οι αιτήσεις

Τουρκία: Bίντεο από τους νέους σεισμούς 5,2 μέχρι 6,4 Ρίχτερ - Κι άλλοι εγκλωβισμένοι

Survivor All Star: Η Μελίνα ξανά στον τάκο και η... ανακωχή Ελευθερίας-Μάριου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης