Κορωπί: Νέα τροπή στην εξαφάνιση της Άρτεμης - «Αν της το επιτρέπουν, να μας πάρει ένα τηλέφωνο ότι ζει»

Κορωπί: Νέα τροπή στην εξαφάνιση της Άρτεμης - «Αν της το επιτρέπουν, να μας πάρει ένα τηλέφωνο ότι ζει»

Ο πατέρας της Άρτεμης υποστηρίζει ότι κάποιος στην περιοχή γνωρίζει τι συμβαίνει στην κόρη του

artemis-vasili
Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμης από το Κορωπί, δύο χρόνια μετά, φέρνει μια μαρτυρία γυναίκας η οποία ισχυρίζεται ότι την είδε στη Σουηδία.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών πως είδε την Άρτεμη Βασίλη σε πόλη της Σουηδίας την περίοδο των Χριστουγέννων. Η μάρτυρας είχε υποστηρίξει ότι είδε την Άρτεμη Βασίλη σε εμπορικό κέντρο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, παρέα με δύο κοπέλες και έναν άνδρα, ο οποίος την αποκάλεσε «Έμι», ενώ την άκουσε να μιλάει αγγλικά και αλβανικά.

«Με έξοδα της οικογένειας έφεραν τη μάρτυρα στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει και περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτό που θέλω να καταθέσω εγώ και η οικογένεια είναι ότι παρόλο που έχει κρατηθεί το υλικό από κάμερες στο Γκέτεμποργκ, εμείς ακόμα δεν το έχουμε δει και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως πρόκειται για την Άρτεμη. Περιμένουμε εδώ και δυόμιση μήνες», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας.

Όταν αντιλήφθηκε ότι μοιάζει με την εξαφανισμένη Άρτεμη, η γυναίκα τη ρώτησε αν είναι αυτή και εκείνη τράπηκε αμέσως σε φυγή. Ωστόσο, η μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να συγκρατήσει κάποια από τα στοιχεία της πινακίδας και οι σουηδικές αρχές προσπαθούν να τα ταυτοποιήσουν. Η μάρτυρας είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της κοπέλας, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Σουηδία και συναντήθηκαν μαζί της. Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμης έδειχνε πεπεισμένη ότι το κορίτσι που είδε, ήταν η κόρη τους.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Άρτεμης μίλησε στην εκπομπή του Star και κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των Αρχών στην έρευνα, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι κάποιος στην περιοχή γνωρίζει τι συμβαίνει στην κόρη του. «Κάποιος ξέρει για την κόρη μου στο Κορωπί και το κρύβει», δήλωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε, μαζί με τον δικηγόρο του ότι οι φίλες της Άρτεμης διαρρέουν την πληροφορία ότι το κορίτσι έχει βρεθεί. «Θέλω να κάνω μια έκκληση στην κόρη μου. Αν μας ακούει, αν επιτρέπεται... Να μας πάρει ένα τηλέφωνο ότι ζει, αν της το επιτρέπουν», είπε ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύρος: «Τον έδιωξαν από το νοσοκομείο και μία μέρα μετά πέθανε» λένε οι γονείς του 28χρονου ποδοσφαιριστή

Μύκονος: Ξενοδόχος ήθελε να γίνει ο 34χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε σε μπαρ

O Ευθύμης Λέκκας στον Δανίκα - Θα ανησυχήσω αν γίνει σεισμός στην Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης