Μύκονος: Ξενοδόχος ήθελε να γίνει ο 34χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε σε μπαρ

Μύκονος: Ξενοδόχος ήθελε να γίνει ο 34χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε σε μπαρ

Ο 34χρονος είχε φτιάξει σπίτι που το νοίκιαζε στους τουρίστες το καλοκαίρι – Ο δράστης θα υποστηρίξει ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης και ότι το θύμα τον προκάλεσε

thyma_alvanos_mykonos_arthro
Ξενοδόχος ήθελε να γίνει ο 34χρονος Αλβανός, που δολοφονήθηκε ξημερώματα Δευτέρας σε μπαρ στη περιοχή Σκυλάμπελα στη Μύκονο.

Πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον λένε στο protothema.gr ότι ο πατέρας του ήταν αστυνομικός στην Αλβανία , ενώ ο αδερφός του ζει μόνιμα στην Αγγλία που ασχολείται με κατασκευές.

Για πολλά χρόνια, το θύμα εργαζόταν στο νησί ως ηλεκτρολόγος. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr ο 34χρονος είχε καταφέρει να φτιάξει ένα πολυτελές σπίτι στη Χώρα, το οποίο νοίκιαζε σε τουρίστες μέσω της πλατφόρμας booking.com έναντι 800 ευρώ τη βραδιά κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Το σπίτι που αγόρασε το θύμα στον Ορνό  του κόστισε 150.000 ευρώ. Κατάφερε να το ανακαινίσει, τοποθετώντας μάλιστα και μια μικρή πισίνα στη βεράντα του για να αυξήσει το ακίνητο την αγοραστική του αξία και να μπορεί να το νοικιάζει έναντι υψηλού τιμήματος στους τουρίστες.





Κλείσιμο



Ξενοδόχος και ο δράστης


Ξενοδόχος όμως είναι και ο δράστης καθώς η οικογένεια του διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση στο νησί. Η αδερφή του είναι δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της αντιπολίτευσης.

Ενώπιον του ανακριτή πρόκειται να ισχυριστεί πως ήταν υπό την επήρεια μέθης και πως το θύμα τον προκάλεσε, χτυπώντας τον. Τότε θόλωσε, έφυγε από το μπαρ και επέστρεψε λίγα λεπτά κραδαίνοντας την καραμπίνα του. Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 34χρονο Αλβανό και τον σκότωσε. Θα ισχυριστεί ακόμη πως δεν πρόκειται για έγκλημα πάθους. «Την κοπέλα δεν την ήξερε, απλά εργαζόταν εκεί. Ο Αλβανός προσέβαλε μια φίλη του και έτσι αρπάχτηκαν» λέει στο protothema.gr ένα άλλο πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.


mykonos_spiti
mykonos_spiti2
mykonos_spiti1
mykonos_spiti3
mykonos_spiti4
mykonos_spiti5
mykonos_spiti6




Μαντλίν ΜακΚαν: Η οικογένειά της αποδέχθηκε τεστ DNA της 22χρονης που υποστηρίζει πως είναι εκείνη

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι καλλιτέχνες - Έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αιφνιδιαστικά στο Κίεβο ο Μπάιντεν - Περπατούσε με Ζελένσκι ενώ ηχούσαν σειρήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης