Άρτεμις Βασίλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί

Άρτεμις Βασίλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς παρουσιάστηκαν μαρτυρίες στο «Φως στο τούνελ» για το τι έγινε την ημέρα που εξαφανίστηκε, όταν ένας άνδρας κατέθεσε πως την είδε να ζητά πληροφορίες για το πώς θα φτάσει σε ένα κατάστημα παιχνιδιών

artemis
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη στο Κορωπί, της οποίας ακόμα και σήμερα αναζητούνται τα ίχνη της. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς παρουσιάστηκαν μαρτυρίες στο «Φως στο τούνελ» για το τι έγινε την ημέρα που εξαφανίστηκε, όταν ένας άνδρας κατέθεσε πως την είδε να ζητά πληροφορίες για το πώς θα φτάσει σε ένα κατάστημα παιχνιδιών.

«Μία κοπέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια περιγραφή ρούχων ήρθε στο μαγαζί μας και ρώτησε πως θα πάει στo Jumbo. Είδα στο Facebook την εξαφάνιση και την αναγνώρισα. Όταν ήρθε η αστυνομία, το υλικό από τις κάμερες είχε σβηστεί. Της εξήγησα πώς θα φτάσει στον προορισμό της και επειδή ήταν κάπως μακριά, δυσανασχέτησε και έφυγε» ανέφερε ο υπεύθυνος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην εκπομπή, τονίζοντας πως δεν την είδε να μπαίνει σε κάποιο αυτοκίνητο, αλλά να συνεχίζει με τα πόδια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, την συγκεκριμένη Παρασκευή, 16/10, η νεαρή κοπέλα είχε πει στους δικούς της πως θα πήγαινε εκεί για να υποβάλει αίτηση για δουλειά, ενώ υπάρχει κάμερα που την κατέγραψε γύρω στις 3 το μεσημέρι να περπατά στη λεωφόρο Αττικής. Φαίνεται πως η κοπέλα βαρέθηκε να περιμένει εκεί και πήγε στη στάση Χρήστου Ντούνη, που απείχε μόνο πέντε λεπτά από το σημείο που βρισκόταν. Ήταν μία στάση που συχνά χρησιμοποιούσε και τη γνώριζε καλύτερα, καθώς έχανε τον προσανατολισμό της. Εκεί την είδε μάρτυρας να επιβιβάζεται στη γραμμή 308, που περνάει μπροστά από το πολυκατάστημα που σκόπευε να πάει.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο και από τη δική τους έρευνα ότι η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε αυτό το λεωφορείο που καταλήγει στο Νομισματοκοπείο και ότι οι μάρτυρες κάπου έχουν μπερδέψει τις ώρες.

Γνωστή και συμμαθήτρια της αγνοούμενης είχε μιλήσει στο «Τούνελ» και ανέφερε πως την είδε να επιβιβάζεται στο συγκεκριμένο λεωφορείο. «Εκείνη την ημέρα ήμουν στην κουζίνα και η στάση «Χρήστου Ντούνη», είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Από εκεί περνάει μεταξύ άλλων και το 308. Έτσι όπως άνοιξα την κουρτίνα έτυχε και είδα την κοπέλα από κάτω. Ήταν και άλλοι στη στάση. Ήταν όρθια, φορούσε τα ακουστικά και πήγαινε πάνω-κάτω. Μετά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και έφυγε» ανέφερε.

Από τη στάση Χρήστου Ντούνη στο Κορωπί, το σημείο όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη η Άρτεμις, ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ»: «Αν δεχτούμε ότι ανακάλεσε σωστά τη μνήμη της η μάρτυρας που ενημέρωσε την εκπομπή σας και κατέθεσε και στις Αρχές, είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε, ότι επιβιβάστηκε δηλαδή στο λεωφορείο».

Όσον αφορά στο σημείο προορισμού της, ωστόσο, ο Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε πως η αγνοούμενη δεν έφτασε ποτέ εκεί, ωστόσο τα ίχνη της χάθηκαν εκεί κοντά.

Κλείσιμο
Στην εκπομπή μίλησαν και καταστηματάρχες της περιοχής που παρέδωσαν υλικό από κάμερες στην αστυνομία, σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν να βρεθεί η άκρη του νήματος. «Μας το επέστρεψαν γιατί το έλεγξαν και δεν βρήκαν κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά υπεύθυνος καταστήματος.

Η Άρτεμις Βασίλη την ημέρα που χάθηκε φορούσε μαύρο κάπρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο με γαλάζιες ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μια μαύρη τσάντα πλάτης. Μαζί της δεν είχε στοιχεία ταυτότητας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα δημοσκόπηση: Στο 13,7% η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Κρας τεστ» για τα μέτρα το Σαββατοκύριακο - Τι ισχύει για τους κωδικούς 4 και 6, τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ

MasterChef: Η παρολίγον... τούμπα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης