Τρίωρη στάση εργασίας από τους νοσηλευτές - Τι διεκδικούν
Η Πανελλήνια Συνδικαλιστικη Νοσηλευτική Ομοσπονδία ΕΣΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12:00 ως τις 15:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας
Σε πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας κατέρχονται σήμερα οι νοσηλευτές στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, διαμαρτυρομενοι για χρονίζοντα ζητήματα του νοσηλευτικού χώρου, που έχουν ενταθεί μετά την πανδημία κορωνοϊού.
«Οι "ήρωες" έχουν εξαντλήσει όλες τις σωματικές και ψυχικές τους αντοχές για να μη λείψει κανείς στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αλλά χρειάζονται ουσιαστική βοήθεια για να συνεχίσουν το έργο τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Συνδικαλιστικη Νοσηλευτική Ομοσπονδία ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ).
Η Ομοσπονδία έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12:00 ως τις 15:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.
Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση των Νοσηλευτών έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο στις 11:00 και κατόπιν πορεία, η οποία θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.
3. Ειδικό Σύστημα Προσλήψεων, Αξιολόγησης και Κρίσεων.
4. Ειδικό Συνταξιοδοτικό Σύστημα.
5. Ένταξη όλων των Νοσηλευτών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Ένσημα.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.