Κάτω από τη θέση του οδηγού έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη

Κάτω από τη θέση του οδηγού έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Φωκίδα και Κατερίνη

Fwkida-kokaini-kannabi

Aξιοποιώντας τις πληροφορίες που τους είχαν δοθεί για έναν Έλληνα που διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Φωκίδας, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν να κινείται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην εθνική οδό Ιτέας– Αντιρρίου και τον ακινητοποίησαν, το απόγευμα της Κυριακής.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν στο εσωτερικό του οχήματος, ανακάλυψαν σε ένα ντουλαπάκι κάτω από τη θέση του οδηγού 75,77 γραμμάρια κοκαΐνης και 4,78 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 2.700 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας, όπου του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή. 


Πέταξαν σε μια αυλή τα ναρκωτικά


Πανικοβλήθηκαν μόλις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τους πλησιάζουν για να τους κάνουν έλεγχο δύο Έλληνες και "ξεφορτώθηκαν" την ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 106 γραμμαρίων που είχαν μαζί τους πετώντας την στην αυλή μιας πολυκατοικίας στην Κατερίνη, το βράδυ της Κυριακής. Όμως, η κίνησή τους έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που βρήκαν τα ναρκωτικά, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση, πριν τους παραπέμψει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.





Ειδήσεις σήμερα:

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η λαμπερή και η... σκοτεινή πλευρά της γιορτής του έρωτα

Τι λένε οι ειδικοί για την εκδοχή του ντόμινο και την πιθανότητα μεγάλου σεισμού στην Ελλάδα

Λήστεψε για τον... έρωτά του 19χρονος στη Λάρισα - Η 14χρονη Τουρκάλα και η φυλακή
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης