Βρήκαν ποιος πυροβόλησε κυνηγό και τον εγκατέλειψε αβοήθητο

Βρήκαν ποιος πυροβόλησε κυνηγό και τον εγκατέλειψε αβοήθητο

Aπό το βράδυ της Κυριακής αναζητούσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων τα ίχνη των δυο κυνηγών που πυροβόλησαν τον άνδρα κατά λάθος

ΕΚΑΒ_ΝΕΟ_2
Aπό το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου αναζητούσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων τα ίχνη δυο κυνηγών που πυροβόλησαν κατά λάθος και τραυμάτισαν σοβαρά έναν 36χρονο στον Φενεό Κορινθίας και οι έρευνες τους οδήγησαν σε έναν 52χρονο κάτοικο του Στενού Κορινθίας.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη την στιγμή που ο 36χρονος μαζί με έναν φίλο του που κυνηγούσαν μπεκάτσες, έβαζαν τα όπλα στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν. Ξαφνικά ο 36χρονος χτυπήθηκε από σκάγια και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο φίλος του είδε αυτούς που πυροβόλησαν κυνηγώντας ένα αγριογούρουνο και τους φώναξε να τον βοηθήσουν να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας αβοήθητο τον άτυχο 36χρονο.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό», όπου υποβλήθηκε σε μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση και γλίτωσε από τύχη τη ζωή του, καθώς δεν είχαν τρωθεί ζωτικά όργανα. Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και νομοθεσία περί όπλων που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.



Ειδήσεις σήμερα:

«Οι Έλληνες ήρθαν τελικά νύχτα, για να μας βοηθήσουν», γράφουν Τούρκοι στα social media

Θρήνος πάνω από τα ερείπια στη Συρία- «Έχασα την οικογένειά μου... συνολικά 25 συγγενείς μου»

Μάχη μέχρις εσχάτων από τους διασώστες: Έσωσαν τη μικρή Ελένη μετά από 68 ώρες - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης