Σε τμήματα των περιοχών Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα καθώς και σε επτά οικισμούς στην Εύβοια εντοπίζονται αυτήν την ώρα οι διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας. Στις περιοχές της Αττικής συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις 3 γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.
Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου. Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.
Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας