Κορυδαλλός: Ξαναχτύπησε η σπείρα των ζαντολάστιχων - Δείτε βίντεο

Κορυδαλλός: Ξαναχτύπησε η σπείρα των ζαντολάστιχων - Δείτε βίντεο

Οι δράστες «έγδυσαν» το Ι.Χ ενός πολίτη, αφαιρώντας του τις ζάντες και τα λάστιχα - Ήταν το τέταρτο «χτύπημα» στη σειρά, λέει στο Protothema ο ιδιοκτητης

zantolastixa
Οι εικόνες που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο ο άτυχος ιδιοκτητης ενός Toyota και στη συνέχεια ανέβασε στα σοσιαλ μίντια σχολιάζοντας τις με σαρκαστική διάθεση, επαναλαμβάνονται τακτικά τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Προκειται για φαινόμενο που λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις, με τους δράστες να μην διστάζουν να «χτυπήσουν» σε κεντρικές γειτονιές των νοτίων και δυτικών προαστίων, αφαιρώντας ολόκληρους τους τροχούς από σταθμευμένα αυτοκίνητα.



«Είναι το τέταρτο περιστατικό στη σειρά κι ευτυχώς που το αυτοκίνητο μου ήταν ασφαλισμένο» λέει ο ιδιοκτητης του Toyota που κατέβηκε το πρωί από το σπιτι του για να πάει στη δουλειά του και είδε το Ι.Χ του να στέκεται πάνω σε τέσσερις τάκους, καθώς τα μελη της σπείρας είχαν αφαιρέσει τα ζαντολάστιχα.

Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, αυτές οι «δουλειές» γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα. «Είναι τόσο καλά εκπαιδευμένοι που μπορούν να αφαιρέσουν τα ζαντολάστιχα με τη ταχύτητα που τα αλλάζουν οι ομάδες της Formula στα πιτς» λέει χαρακτηριστικά. Και στη περίπτωση του Κορυδαλλού οι δράστες ακολούθησαν την «κλασική» τους μέθοδο και χτύπησαν τις βραδινές ώρες που η κίνηση των οχημάτων, αλλά και των πεζών, είναι σαφώς μικρότερη σε σχέση με τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Στις θέσεις από τις τέσσερις ρόδες του αυτοκινήτου που αφαίρεσαν τοποθέτησαν τακους.


Ειδήσεις σήμερα:

Ασκήσεις συναίνεσης για το κόμμα Κασιδιάρη - Στόχος η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία

Στα «άδυτα» του Playboy - Από τη δολοφονία της Τζάσμιν Φιόρε στον κτητικό Χιου Χέφνερ

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» φέρνει χιόνια και στην Αττική - Οι προβλέψεις και οι προειδοποιήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης