Στην καταγγελία για τη δράση ενός άνδρα ο οποίος κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζώα στον Κορυδαλλό προχώρησαν κάτοικοι και φιλοζωικά σωματεία.
Στους δρόμους του Κορυδαλλού έχουν κάνει, μάλιστα, την εμφάνισή τους αφίσες που προειδοποιούν για τη δράση του άγνωστου άνδρα ο οποίος κυκλοφορεί με αεροβόλο ενώ υπάρχει και επικήρυξή του.
Τελευταίο θύμα του μια γάτα η οποία χτυπήθηκε τέσσερις φορές από αεροβόλο στη σπονδυλική στήλη και την κοιλιά, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή.
«Είναι μια κατάσταση που είναι φρικτή. Υποθέτω ότι για να έχει δύο σφαίρες στη σπονδυλική, το ζώο εκείνη τη στιγμή έτρωγε. Δεν υπάρχει και κάτι που να μπορεί να τα βοηθήσει, οι νόμοι είναι ανεπαρκείς» δήλωσε στο OPEN η πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Αγία Βαρβάρα», Αθηνά Σιδερά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq3lnr5h4j81)
Σύμφωνα με την ίδια, τα περιστατικά είναι πολλά, ενώ πριν λίγο καιρό νεκρό, δεμένο με σύρμα, είχε βρεθεί και ένα άλλο ζώο με την κυρία Σιδερά να σημειώνει ότι έχει υποβληθεί καταγγελία κατ' αγνώστων και προς το παρόν δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς