Βίντεο - ντοκουμέντο: Μπούκαραν σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, απείλησαν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ!

Βίντεο - ντοκουμέντο: Μπούκαραν σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, απείλησαν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ!

Οι δύο δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους - Πρόκειται για την τρίτη ληστεία στο ίδιο κατάστημα μέσα σε λίγα χρόνια

listeia
Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία που έγινε το βράδυ της Κυριακής, σε κατάστημα ψιλικών στη δυτική Θεσσαλονίκη, δημοσιεύει το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 22.30 όταν οι δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικάτων προσώπων τους, εισέβαλαν κρατώντας μαχαίρι στο κατάστημα ψιλικών της Σταυρούπολης.
Ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Φορώντας κουκούλες στο κεφάλι και μάσκες στο πρόσωπο, για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους και οι δύο κατευθύνονται προς το πάγκο που βρίσκεται ο υπάλληλος, ενώ στη συνέχεια ο ένας περνάει πίσω από τον γκισέ και φορτώνει τη λεία του, όσο ο συνεργός του εξακολουθεί να απειλεί με μαχαίρι τον εργαζόμενο και να «τσεκάρει» μήπως μπει κάποιος πελάτης.

Οι κινήσεις των δύο δραστών έχουν καταγραφεί καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα λεπτό για να αρπάξουν περίπου 500 ευρώ και να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, είναι η τρίτη φορά, τα τελευταία τρία χρόνια, που δράστες εισέρχονται στο κατάστημα για να το ληστέψουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε F-4 στη θάλασσα νότια της Ανδραβίδας - Αναζητούνται οι δύο ιπτάμενοι

Έκρηξη σε τζαμί στο Πακιστάν - Φόβοι για πολλά θύματα

Παντρεύτηκε ο Μαρκ Άντονι με την 23χρονη Νάντια Φερέιρα - Κουμπάρος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης