Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 22.30 όταν οι δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικάτων προσώπων τους, εισέβαλαν κρατώντας μαχαίρι στο κατάστημα ψιλικών της Σταυρούπολης.
Φορώντας κουκούλες στο κεφάλι και μάσκες στο πρόσωπο, για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους και οι δύο κατευθύνονται προς το πάγκο που βρίσκεται ο υπάλληλος, ενώ στη συνέχεια ο ένας περνάει πίσω από τον γκισέ και φορτώνει τη λεία του, όσο ο συνεργός του εξακολουθεί να απειλεί με μαχαίρι τον εργαζόμενο και να «τσεκάρει» μήπως μπει κάποιος πελάτης.
Οι κινήσεις των δύο δραστών έχουν καταγραφεί καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα λεπτό για να αρπάξουν περίπου 500 ευρώ και να τραπούν σε φυγή.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, είναι η τρίτη φορά, τα τελευταία τρία χρόνια, που δράστες εισέρχονται στο κατάστημα για να το ληστέψουν.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».