Χαλκιδική: Χειροπέδες σε 28χρονο διακινητή κοκαΐνης και κάνναβης

Χαλκιδική: Χειροπέδες σε 28χρονο διακινητή κοκαΐνης και κάνναβης

Συλλήψεις για κάνναβη και σε Λάρισα και Κοζάνη

πολυθγυρος832
Με επιχείρηση που εκτελέστηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου ένας 28χρονος Αλβανός για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί κοκαΐνη και κάνναβη στην περιοχή.

Στην κατοχή του αλλοδαπού, αλλά και στην κατοικία του, βρέθηκαν 5,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 8,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, που κατασχέθηκαν, όπως και τα δυο κινητά του και 300 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Στη μηχανή και στο σπίτι του είχε κάνναβη

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη μοτοσικλέτα που επέβαινε ένας Έλληνας στη Λάρισα, βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του σε περιοχή της Πιερίας, όπου κατασχέθηκαν άλλη μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 22,3 γραμμαρίων και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Στην Κοζάνη, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 45χρονος Έλληνας, μετά έλεγχο κατά τον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 ναρκωτικά χάπια και ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 28 φυσίγγια. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόκλιση Τσιτσιπά σε Τζόκοβιτς: Είσαι ο κορυφαίος που έχει πιάσει ρακέτα, βγάζεις τον καλύτερο εαυτό μου

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον πυροβολισμό στο μπαρ στο Ρέθυμνο

Έλληνας αθλητής έκανε το πιο εντυπωσιακό νοκ άουτ σε αγώνα Muay Thai στην Ταϊλάνδη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης