Ρέθυμνο: Η στιγμή του πυροβολισμού στο μπαρ - Βίντεο-ντοκουμέντο

Ρέθυμνο: Η στιγμή του πυροβολισμού στο μπαρ - Βίντεο-ντοκουμέντο

Ερωτήματα από τα νέα στοιχεία - Ο πυροβολισμός πέφτει ενώ στο σημείο βρίσκονται ήδη αστυνομικοί

pyrovolismos-xr1
Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο αστυνομικός πυροβόλησε τον νεαρό, ο οποίος λίγο νωρίτερα τον είχε τραυματίσει ελαφρά με μαχαίρι μετά από καβγά σε μπαρ στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της Κυριακής (29/1) φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr

Το βίντεο ανατρέπει τα όσα  γνωρίζαμε μέχρι τώρα και δημιουργεί νέα δεδομένα για την υπόθεση αλλά και ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις για τη συμπεριφορά του αστυνομικού. Όπως φαίνεται πριν να πυροβολήσει ο εκτός υπηρεσίας άνδρας της ΕΛΑΣ, στο σημείο έχουν βρεθεί συναδέλφοί του με τουλάχιστον ένα όχημα της αστυνομίας.



Πυροβολισμός


Κλείσιμο
Μέχρι και πριν τη δημοσιοποίηση του βίντεο η εικόνα που είχε μεταφερθεί από πληροφορίες ήταν ότι ο αστυνομικός παρενέβη προκειμένου να σταματήσει καβγά του πατέρα του με τρία αδέρφια από τον Μυλοπόταμο ενώ πυροβόλησε αφού τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι ο ένας από τους νεαρούς.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, όμως, από το protothema.gr, η εικόνα ανατρέπεται και πλέον δημιουργούνται ερωτήματα για τη συμπεριφορά του αστυνομικού.

Αρχικά πρέπει να απαντηθεί γιατί πέφτει ο πυροβολισμός ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο ο νεαρός που είχε τραυματίσει ελαφρά τον αστυνομικό είναι ακινητοποιημένος στο έδαφος.

Αυτό που επίσης πρέπει να απαντηθεί είναι γιατί ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός συνεχίζει να εμπλέκεται στην υπόθεση και κάνει χρήση όπλου ενώ στο σημείο βρίσκονται συνάδελφοί του.

Υπενθυμίζεται ότι στο μπαρ στο οποίο σημειώθηκε ο καβγάς με την αιματηρή εξέλιξη εργάζεται ο πατέρας του αστυνομικού.

Σημειώνεται, επίσης, ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τόσο οι τρεις νεαροί, αδέρφια από το Μυλοπόταμο, που φέρονται να καβγάδισαν με τον πατέρα του αστυνομικού όσο και ο εκτός υπηρεσίας άνδρας της ΕΛΑΣ που πυροβόλησε.

Τόσο ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο χέρι από την επίθεση με μαχαίρι όσο και ο νεαρός που επιτέθηκε πρώτος με μαχαίρι και τραυμαστίστηκε σε κοιλιά και πόδι από τον πυροβολισμό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κρίνουν ότι κανείς από τους τραυματισμούς δεν είναι σοβαρός.

Ειδήσεις σήμερα:

Australian Open: Άγγιξε την κορυφή ο Τσιτσιπάς, αλλά δεν τα κατάφερε

«Συλλήψεις με κάθε μέσο» - Οι αστυνομικοί που σκότωσαν τον Τάιρ Νίκολς είχαν το ελεύθερο ν' ασκούν βία

Έλληνας αθλητής έκανε το πιο εντυπωσιακό νοκ άουτ σε αγώνα Muay Thai στην Ταϊλάνδη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης