Σαντορίνη: Αλλοδαπός διακινούσε «φιξάκια» κοκαΐνης και κάνναβης

Σαντορίνη: Αλλοδαπός διακινούσε «φιξάκια» κοκαΐνης και κάνναβης

Αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που έψαχνε πελάτες

σαντορινη83
Μόλις ξεκίνησε για την "περατζάδα" του σε αναζήτηση πελατείας, το απόγευμα της Πέμπτης, συνελήφθη αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας ένας αλλοδαπός που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στη Σαντορίνη.

Στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και στην κατοικία του, όπου βρήκαν "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους 49,30 γραμμαρίων και με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,80 γραμμαρίων, τα οποία ήταν έτοιμα για πώληση. Ακόμη, κατέσχεσαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 3.600 ευρώ και σχημάτισαν σε βάρος του δράστη δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Συνελήφθη με ηρωίνη, κάνναβη και χάπια

Με επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κω στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση ναρκωτικών, συνελήφθη ένας 41χρονος Έλληνας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 6,1 γραμμάρια ηρωίνης, 3,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 14 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και δυο ζυγαριές ακριβείας. Όλα κατασχέθηκαν και ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Έφοδο στο σπίτι ενός άνδρα στο Ηράκλειο έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά. Ο ένοικος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, απουσίαζε και αναζητείται για να συλληφθεί, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδήσεις σήμερα:

«Αφήστε με να πάω σπίτι» - Σοκ για τη δολοφονία του 29χρονου από αστυνομικούς στο Μέμφις

Κούγιας: Γελάει και ο κουρέας μου με αυτά που είπε ο Καρακούκης - Δείτε βίντεο

Δείτε πού είχαν κρύψει τα 13 κιλά κοκαΐνης οι δύο 24χρονες που συνελήφθησαν στο «Ελ. Βενιζέλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης