Γουργουλιάνης: Διαδικτυακοί απατεώνες πουλούσαν «καθαριστικά φάρμακα αγγείων» με την υπογραφή του

Γουργουλιάνης: Διαδικτυακοί απατεώνες πουλούσαν «καθαριστικά φάρμακα αγγείων» με την υπογραφή του

Άλλαξαν την ειδικότητα του από πνευμονολόγο σε... καθηγητή καρδιολογίας και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες

γουργουλιανης73
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο καθηγητής πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, καθώς επιτήδειοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την ιατρική του ειδικότητα, παρουσιάζοντάς τον όμως ως καθηγητή καρδιολογίας, με σκοπό να πουλήσουν «μαγικά» καθαριστικά φάρμακα αγγείων σε ανυποψίαστους χρήστες του Διαδικτύου.

Την περιπέτειά του αυτή περιέγραψε μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook, τονίζοντας πως στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα παρουσιάζονται σε άρθρα που διακινούνται από διαδικτυακούς απατεώνες εκμεταλλεύομενοι την αξιοπιστία και την εγκυρότητα που απέκτησε το όνομά του, όταν έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο κ. Γουργουλιάνης κινητοποιήθηκε άμεσα ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτή την «αδίστακτη» εξαπάτηση ανυποψίαστων πολιτών σε βάρος του ονόματός του.

Τελική διαπίστωση, που μοιράστηκε με το κοινό, ήταν ότι έχει την εντύπωση πως «οι διαδικτυακοί απατεώνες μπορεί να τρέχουν γρηγορότερα απο τις επίσημες αρχές» αφήνοντας το σχόλιό του ως μια υπενθύμιση-συμβουλή προς όσους χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο να μην εμπιστεύονται ό,τι βλέπουν, καθώς απατεώνες προσπαθούν ανά πάσα στιγμή να αποκομίσουν όφελος από αντίστοιχες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανάρτησή του και τα άρθα που παραποιούσαν την ειδικότητά του:

«Ενα ακόμα πάθημα απο την πανδημία, ελπίζω το τελευταίο !
Μια αδίστακτη ηλεκτρονική απάτη σε κάνει καρδιολόγο, για να πουλήσει στους καλοπροαίρετους , διαδικτυακά ’καθαριστικά φάρμακα αγγείων ´!! Για την αντιμετώπιση της , αμέσως μολις με ενημέρωσαν φίλοι , χρειάστηκαν αρκετά τηλεφωνήματα στις αρμόδιες αρχές, δυο επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα και τελικά υποβολή μήνυσης στο τμήμα ασφαλείας. Αισθάνομαι ότι οι διαδικτυακοί απατεώνες μπορεί να τρέχουν γρηγορότερα απο τις επίσημες αρχές !!»




Ειδήσεις σήμερα:

«Αφήστε με να πάω σπίτι» - Σοκ για τη δολοφονία του 29χρονου από αστυνομικούς στο Μέμφις

Κούγιας: Γελάει και ο κουρέας μου με αυτά που είπε ο Καρακούκης - Δείτε βίντεο

Δείτε πού είχαν κρύψει τα 13 κιλά κοκαΐνης οι δύο 24χρονες που συνελήφθησαν στο «Ελ. Βενιζέλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης