Αγρίνιο: «Πάμε για τα χειρότερα» έλεγε ο τράπερ Fly Lo πριν συλληφθεί με το όπλο

Αγρίνιο: «Πάμε για τα χειρότερα» έλεγε ο τράπερ Fly Lo πριν συλληφθεί με το όπλο

Ο τράπερ αφέθηκε ελεύθερος μετά το αυτοφώρο - «Το είχε επειδή ασχολούνταν με την σκοποβολή» λέει ο δικηγόρος του

traper-agrinio-arthroy
Από τα ανερχόμενα ονόματα της Trap σκηνής θεωρείται ο Fly Lo, ο μουσικός ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (27/1) στην Ιονία Οδό από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ Αγρινίου για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο διάσημος τραπερ, τα βίντεο κλιπ του οποίου αριθμούν εκατομμύρια views στο YouTube, συνελήφθη με ένα 9αρι πιστόλι, τύπου Glock και ένα γεμιστήρα με σφαίρες τα οποία κατείχε παράνομα.

glock
Το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου τράπερ


Ο 29χρονος δικάστηκε σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή καθώς και πρόστιμο 600 ευρώ για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο Fly Lo ταξίδευε από το Αγρίνιο με τελικό προορισμό τα Ιωάννινα όπου θα πραγματοποιούσε live εμφάνιση σε γνωστό, νυχτερινό μαγαζί της πόλης το βράδυ της Παρασκευής και όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε πριν τη σύλληψή του έλεγε «πάμε για τα χειρότερα».

Κλείσιμο
Ο τράπερ που συνελήφθη με πιστόλι στο Αγρίνιο


Όπως ανακοίνωσε το club των Ιωαννίνων στη σελίδα του, στο Instagram, η συναυλία «ακυρώθηκε για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη» και θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

traper-agrinio-2


Σε δήλωση του, στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος Γιάννης Ψάρρης του μουσικού έκανε λόγο για αμέλεια καθώς ο 29χρονος κατείχε το όπλο «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του». Έκανε γνωστό εξάλλου πως ασκήθηκε Έφεση.

Η δήλωση του δικηγόρου του τράπερ

«Ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

Ειδήσεις σήμερα:

«Αφήστε με να πάω σπίτι» - Σοκ για τη δολοφονία του 29χρονου από αστυνομικούς στο Μέμφις

Σύζυγος έκανε έφοδο σε οίκο ανοχής και ξυλοκόπησε ιερόδουλη στην Ταϊλάνδη - Δείτε βίντεο

Δείτε το ασύλληπτο κάρφωμα του Giannis με τους Πέισερς: «Όταν διασκεδάζεις, τα υπόλοιπα είναι εύκολα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης