Επένδυσε και εσύ στο μέλλον της μικρής λιανικής

Επένδυσε και εσύ στο μέλλον της μικρής λιανικής

Γίνε ο επιχειρηματίας που ονειρεύεσαι, εύκολα, άμεσα και αξιόπιστα

kiosky1

Sponsored Contemt

Καλώς ήρθατε στη νέα σύγχρονη εκδοχή της μικρής λιανικής με τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORES. H πρώτη υπηρεσία που καλύπτει όλες τις μικρές, καθημερινές μας ανάγκες γρήγορα, όπου κι αν βρισκόμαστε, δίπλα στη γειτονιά μας. Tα KIOSKY'S CONVENIENCE STORES είναι τα νέας γενιάς convenience stores τα οποία μέσα από ένα διευρυμένο ωράριο, βρίσκονται δίπλα στον καταναλωτή με εκατοντάδες ποιοτικά προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινότητά του.

Τα KIOSKY'S CONVENIENCE STORES λειτουργούν ως Coffee shop, snack shop, mini market, service point, ψιλικά, καπνικά, κάβα κ.λπ. Παράλληλα μέσω των στρατηγικών συμμαχιών που έχει συνάψει η μητρική εταιρεία με αξιόπιστους προμηθευτές και η κυκλοφοριακή ταχύτητα ευνοούν την αγοραστική δύναμη, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για στοχευμένες ενέργειες marketing που μεγιστοποιούν τις αποδόσεις και την εμπορική αναγνωρισιμότητα του δικτύου.

Tα KIOSKY'S CONVENIENCE STORES αποτελούν σήμερα το ισχυρότερο εμπορικό σήμα μικρής λιανικής και ένα από τα πιο δυναμικά brand στην Ελλάδα, με περισσότερα από 50 καταστήματα στην Αττική και 10 καταστήματα σε πόλεις της περιφέρειας.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των KIOSKY’S CONVENIENCE STORES περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
Κλείσιμο
• Λειτουργία 16 ή 24 ώρες την ημέρα
• Λειτουργία όλες τις ημέρες της εβδομάδας
• 5 καταστήματα σε μια μόνο στάση
• Κάλυψη διανομής σε όλη την Αττική

Στο πλαίσιο της αλματώδους ανάπτυξης το μοντέλο δικαιόχρησης Kiosky’s Convenience Stores προσφέρει:
• Ευελιξία στην επιχειρηματική πρόταση
• Εξατομικευμένα μοντέλα επένδυσης για όλους ανεξαρτήτου κεφαλαίου
• Εμπορικές συμφωνίες με τους προμηθευτές των προϊόντων
• Πλήρη υποστήριξη στην εξεύρεση ακινήτου, αξιολόγηση, αρχιτεκτονική μελέτη, κατασκευή, ανάπτυξη και προβολή του καταστήματος
• Συνεχής υποστήριξη από το Σύμβουλο καταστήματος σε θέματα λειτουργίας και εκπαίδευση από ανθρώπους με γνώση & εξειδίκευση σε θέματα Marketing, Ποιοτικό έλεγχο, Εμπορική πολιτική, πωλήσεις κτλ.
• Αποκλειστικότητα της περιοχής και διανομής
• Παράδοση καταστήματος με το κλειδί στο χέρι και υποστήριξη κατά τις πρώτες μέρες λειτουργίας
• Εμπορικό πλάνο προώθησης κατά την έναρξη του καταστήματος με ad hoc ενέργειες

Όραμα της εταιρείας μας αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων μικρής Λιανικής KIOSKY’S CONVENIENCE STORES στην Αττική και στην επαρχία αλλά και εκτός συνόρων, αποτελώντας σημείο αναφοράς και καινοτομίας για τον κλάδο της μικρής Λιανικής και εξελίσσοντας το μοντέλο των 5+1 κατηγοριών. Επιπλέον η διατήρηση και ισχυροποίηση της εταιρικής θέσης στον κλάδο, θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της στοχεύοντας σε νέες επενδύσεις. Κορωνίδα όλων των παραπάνω αποτελεί ο σεβασμός και η εκτίμηση των πελατών μας, κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες τους και η ανταπόκριση στις προσδοκίες τους με αξιοπιστία, ευελιξία και ποιότητα.

Πρότεινε μας τον επόμενο συνεργάτη ή έλα και εσύ στην οικογένεια των Kiosky's Convenience Store και γίνε ο επιχειρηματίας που ονειρεύεσαι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης